ZVEZDE GRANDA 2016 – 2017 – UŽIVO – (24. 12.) – četrnaesta emisijaOd 13 kandidata koji su se predstavili u večerašnjoj emisiji prvog kruga, sedmoro kandidata je uspelo da se plasira u sledeće kolo “”.

U ovoj epizodi je Tajanstveni član žirija uspeo da isprovocira članove žirija, a posebno je iznervirao Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović. Raspravu je prekinuo Saša Popović i rekao da je malo preterao. Skriveni član žirija je bio Dragan Kojić Keba.

Biće ludo večeras sa @aleksandar_vuksanovic_official ⚡️⚡️#jedvacekanje #ZvezdeGranda

A video posted by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

– Oči jedne žene i Voliš li me – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Emelin Fetić (33) iz Zenice u toku prve pesme osvojio je pet “da”, dok je već na početku druge numere od Bosanca i Tajanstvene ličnosti dobio glasove, koji su mu falili kako bi nastup završio sa svih sedam “da”. Emelin je dobio i aplauz od Ace Lukasa čiju je pesmu i pevao, što mu je sigurno dalo veliki podstrek.

– Ne idi i Zbog tebe sam vino pio – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Adnan Nezirov (28) iz Bihaća predstavio se pesmama Jašara Ahmedovskog i Šerifa Konjevića. U toku njegovog pevanja je bio fasciniran onim što čuje, te je nakon završenog nastupa takmičar zasluženo osvojio svih sedam pozitivnih glasova.

Igor Nikolovski – Med i slatko grožđe i Kosa do ramena – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Igor Nikolovski (29) iz Bitolja (Makedonija). Nakon otpevane prve pesme nije uspeo da ubedi žiri da glasa za njega, te je produkcija morala da odreaguje i da mu da mogućnost da otpeva i drugu numeru. Na kraju nastupa takmičar je glas dobio samo od , dok se Tajananstveni nije izjasnio do samog kraja.

– Mala i Nije ljubav fotografija – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Marko Bašić (23) iz Istočnog Sarajeva prvi glas dobio je od Dragana Stojkovića Bosanca još u prvoj pesmi, a zatim i od Ane i Marije. Na kraju nastupa rezultat glasanja je ostao isti.

– Neka mi ne svane i Ti si taj što luduje – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Mila Miletić (37) iz Paraćina uspela je da osvoji svih sedam “da”.

Rijad Ademović – Otac i Sve sam s’ tobom izgubio – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Rijad Ademović (18) iz Tuzle nakon otpevane obe pesme je osvojio tri pozitivna glasa i to od Viki, Ace i Bosanca. Iako nije uspeo da osvoji žiri i dobije više glasova, njegovo pojavljivanje u takmičenju zaslužuje sve pohvale, obzirom da je takmičar odlučio da nastupa povređen.

Jelena Borković – Melanholija i Hiljadu zima – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Jelena Borković (19) iz Vladimirovca je na kraju prve pesme dobila glas od Viki i produkcijskog žirija, koji joj je dao mogućnost da peva i drugu numeru, jer nije video da je u poslednjem trenutku dala “da”. Ipak i pored podrške produkcije i dva pozitivna glasa, takmičarka do kraja nastupa nije uspela da promeni rezultat glasanja.

– U nedelju i Ako nikada – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Vesna Trubić (22) iz Banja Luke predstavila se pesmama Marije Šerifović i Aleksandre Radović. Ovoj studentkinji muzičke akademije ovo je prvo učešće. Žiri je posvećeno slušao njeno pevanje ali nije dao nijedan glas pa joj je šansu pružio produkcijski žiri.

Sudeći po izrazu lica za vreme druge pesme je bila nezadovoljna, a Jelena i Lukas su prvi podigli zidove.

– Alkatraz i U meni jesen je – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Ajla Krupić (18) iz Sanskog Mosta predstavila se pesmama Severine i Teške industrije. je zasmejavao publiku i ljuljao se na svojoj stolici, a je prokomentarisala kako se ponaša kao dete.

Ajla je imala interesantan scenski nastup dok je izvodila Severininu pesmu, a Ana Bekuta i Bosanac su je nagradili sa dva glasa. Simpatična devojka zapevala je drugu pesmu u kojoj je pokazala samouverenost na sceni.

– Moje si nebo i Koma – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Elmedin Kadrispahić (31) iz Vogošće predstavio se pesmama Adila i Ace Lukasa. Njegovo izvođenje prve pesme najviše se dopalo Jeleni i Mariji koje su prve spustile zidove.

Već na prve taktove druge pesme “Koma” glasove su dali i Dragan Kojić Keba i Dragan Stojković. Ubrzo su i ostali zidovi pali pred samouverenim Elmedinom koga mnogi članovi žirija pamte kao odličnog kandidata iz prošle sezone.

Marina Čavar – Ako treba da ukradem i Takvi kao ti – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Marina Čavar (20) iz Sarajeva za izvođenje prve pesme dobila je “da” od Ane Bekute i Bosanca i zapevala drugu numeru. Za vreme njenog izvođenja Aca Lukas je počeo da gura prste u struju, a Jelena Karleuša se uplašila jer je oborio i čašu sa vodom sa svog stola.

Alija Huzbašić – Samo ovu noć i Nema te nema – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Alija Huzbašić (28) iz Sarajeva čim je zapevao prvu pesmu Lukas je oduševljeno spustio svoj zid, a iako je Jelena Karleuša negodovala ubrzo je zavolela interpretaciju kandidata.

“Puno falša ali ima emociju”, bio je komentar JK posle prve pesme. Međutim, diva je izgleda potpuno promenila mišljenje jer je tokom druge pesme “Nema te nema” zaista uživala i sve vreme igrala.

Ajdin Husetić – Isplači se biće ti lakše i Srno moja malena – (24. 12.) – četrnaesta emisija

Ajdin Husetić (18) iz Zenice predstavio se pesmama Jašara Ahmedovskog i Šabana Šaulića. Tokom prve pesme zidovi su redom padali i Ajdin je osvojio svih sedam glasova. On je uspeo da zadrži isti rezultat do kraja nastupa.

Takmičari koji su se plasirali u sledeći krug Zvezde Granda su: Emelin Fetić, Adnan Nezirov, Marko Bašić, Mila Miletić, Vesna Trubić, Ajla Krupić i Elmedin Kadrispahić.

Fantastična sedmorka ide dalje!Za koga navijate? 👏🏻🌟#ZvezdeGranda

A photo posted by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

izvor: grand

Povezane vesti