ZVEZDE GRANDA 2017 – FINALE UŽIVO – (28. 06.): Pobednici su Aleksa Perović (žiri) i Riste Risteski (publika) – četrdeset prva emisija
U spektakularnoj finalnoj večeri 11. sezone “Zvezda Granda” koje je održano u Beogradu u Grandovom studiju pobedili su Aleksa Perović i .

Počelo je takmičenja „Zvezde Granda“ koje su otvorili i .

„Dobro veče poštovani gledaoci, dobrodošli u ! Čekali smo ovo veče“, poručili su sa velike scene voditelji. Oni su uputili gledaoce u pravila glasanja i poručili da će od 13 najboljih kandidata jednog pobednika odabrati stručni žiri zajedno sa Tajanstvenim članovima koji se uključuju putem telefonske veze, dok će drugog izabrati publika sms glasovima.

U euforičnom raspoloženju spektakl je otvorio koji je otpevao dve pesme “Nije taj čovek za tebe” Šerifa Konjevića i “Korak do sna” Darka Lazića.

Usledio je nastup Jovane Vasić koja nastupa pod rednim brojem dva. Ona se predstavila numerama “Jesam te pustila” Aleksandre Radović i “Plamen od ljubavi” od Kolonije.

Na scenu je izašao poznatiji kao Lajsna, koji nastupa pod rednim brojem tri. On je otpevao pesme “Plava ciganko” Mileta Kitića i “Kraljica budi” Sinana Sakića i napravio neverovatnu atmosferu u studiju.

nastupa pod rednim brojem četiri. Ona je uz neverovatan plesni performans izvela pesmu “Donesi divlje mirise” Nina Rešića u pratnji plesača i ostavila sve bez daha. U nastavku je Sandra izvela pesmu “Kao da me nema” od Vanne i izmamila duge apaluze.

U oblaku dima liftom je na scenu izašao koji je priredio moćan i neobičan nastup. On je otpevao pesmu “Deo prošlosti” Marije Šerifović, a potom je dodatno zagrejao atmosferu izvođenjem numere “Zaboravi” Tropiko benda”.

Šesta po redu bila je Kristina Jovanović koja je za ovu priliku osmislila posebnu scenografiju, a pesmu “Ja ću prva” izvela je uz pratnju plesača. Potom je razveselila sve u studiju numerom “Potopiću ovaj splav” od Stoje.

Jedini predstavnik Makedonije u finalu “Zvezda Granda” Riste Risteski otpevao je “U ljubav vjere nemam“ Olivera Dragojevića i Džibonija, a potom i pesmu “Po tebe” Tošeta Proeskog.

na sceni se pojavila praćena plesačima i otpevala baladu “Dođi” od Parnog valjka, a potom je potpuno promenila žanr i predstavila se numerom “To mi nije trebalo” Donne Ares.

Pod rednim brojem devet nastupio je koji se predstavio se pesmama „Tako lako“ Dženana Lončarevića i „Samo je duša ostala“ Hame i Sose. Publika je uživala posebno u izvođenju druge pesme po kojoj su ga i zapamtili u takmičenju.

iznenadila je sve kad se na sceni pojavila sa plesačima i uz pesmu „Prava stvar“ Zdravka Čolića u verziji Nine Badrić zaplesala. Na sceni su joj se potom pridružile zgodne devojke koje su đuskale sa njom uz pesmu „Ti i ja smo par“ Seke Aleksić.

Pod rednim brojem 11 se predstavio , poznati klavijaturista koji je postao još bolji pevač u takmičenju. On je otpevao pesme „Oče moj“ Sinana Sakića i „Sam sam“ od Đanija i izmamio aplauze publike.

priredila je scenski performans i mamila uzdahe u haljini koja je napravljena od lanaca. Ona je otpevala pesmu „Gde ljubav putuje“ Tanje Savić i „Mrtav si bez mene“ od Severine.

Poslednji se predstavio Aleksa Perović koji je uz klavirsku pratnju otpevao „Lipa moja“ Olivera Dragojevića, a potom izveo bržu pesmu „Ludak kao ja“ Željka Joksimovića.

i priredili su neverovatan performans u superfinalu “Zvezda Granda” i premijerno otpevali dugo najavljivanu duetsku pesmu “Bankina”.

Prava muzička poslastica u superfinalu “Zvezda Granda” bila je premijera pesme Jelene Karleuše sa bugarskom zvezdom Azisom pod nazivom “Ostavljam te”. Diva je za ovu priliku angažovala plesače sa kojima je uvežbala i posebnu koreografiju.

Nastupe 13 kandidata ocenjivali su po evrovizijskom sistemu bodovanja članovi žirija: Željko Vasić, Saša Matić, Izvorinka Milošević, Mira Škorić, Merima Njegomir, Milan Topalović, Cakana, Tijana Dapčević, Halid Muslimović, Maja Odžaklijevska, Aco Pejović, Nada Obrić, Keba, Miloš Bojanić, Endži Mavrić, Neda Ukraden, Ivan Legende, Boris Bizetić, Dragan Brajović Braja, Beki Bekić, Adil, Rada Manojlović, Nada Topčagić, Stoja, Milica Todorović, Marinko Rokvić, Šerif Konjević, Goca Stojićević, Ivana Selakov, Ljuba Kešelj, Slađa Alegro, Zorica Marković, Kaya, Bane Mojićević, Zorana Pavić i Mile Kitić.

U spektakularnoj finalnoj večeri 11. sezone “Zvezda Granda” koje je održano u Beogradu u Grandovom studiju po odluci žirija pobedio je Aleksa Perović. Pevač iz Kraljeva trijumfovao je sa 418 glasova na tabeli. Popularnom Kraljevčaninu uručena je pobednička statua, a predstavnik kompanije “Rojal ekspres” uručio mu je ključeve automobila “fiat tipo”.

Nakon što Aleksa Perović pobedio po odluci žirija, po rezultatima sms glasova publike trijumfovao je Riste Risteski sa ukupnim brojem glasova 278.221. Njemu je ključeve od automobila i statuu uručila muzička urednica “Zvezda Granda” Snežana Đurišić.

Hvala vam na 26421 glasova👌🏼👌🏼 #zvezdegranda

A post shared by Denis Kadric Offical 👌🏼 (@denis_kadric) on

TAJANSTVENI upravo glasaju, čekamo pobednika po glasovima stručnog žirija! #ZvezdeGranda #SuperFinale #PrvaTV

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

Sjajni umetnici, članovi stručnog žirija u ovoj sezoni #ZvezdeGranda! #SuperFinale #PrvaTV

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

POBEDNIK!!! Po odluci stručnog žirija! ALEKSA PEROVIĆ!!!!

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

Poljubac za SMS pobednika!!! RISTE RISTESKI!!! #ZvezdeGranda #SuperFinale #PrvaTV

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda) on

izvor: grand


Povezane vesti