ŠOK – DŽIDŽA ZAPRETILA MARIJI: Je.ću ti mater, završićeš u zatvoru

ŠOK – DŽIDŽA ZAPRETILA MARIJI: Je.ću ti mater, završićeš u zatvoru


Vest da je Dragan Stojković preminuo odjeknula je internetom i šokirala sve. bila je posebno uvređena, pa je panično zvala oca za koga se ispostavilo da je živ. Ta vest izašla je na kanalu Armina Dedića, “Zvezde Granda” kome je mentor.

“Počela je da urla na nju kako će joj je.ati mater i strpati je u zatvor. Dok je Džidža histerisala, Marija je bila u čudu pokušavajući da objasni da nema veze sa tim. Džidža joj nije verovala i rekla je da će ceo slučaj istražiti policija”, navodi izvor.

Armin se ubrzo izvinio porodici na Fejsbuk stranici, s obzirom da je njegovo ime i prezime zloupotrebljeno na “Jutjubu”.

POSLE DŽIDŽINIH BRUTALNIH PSOVKI, OGLASILA SE MARIJA: Uspela si da dođeš na naslovne strane na ovakav način!

Za taj potez optužila je Mariju Šerifović, koja joj je bez dlake na jeziku odgovorila na optužbe.

“Probudim se ja danas i zatekne me poruka od prijatelja. Otvorim i vidim sebe na naslovnoj strani “Sveta”. Kaže Džidža: “Je.aću ti mater. Strpaću te u zatvor”. I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o cemu se radi! Nemam nikakve veze ni sa kakvim “Youtube” kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato sto dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam – uspela si da dođes do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način”, odgovorila joj je Marija na Instagramu.

Povezane vesti