Postavili ultimatum Popoviću: DAJ 100.000 EVRA ili IDEMO IZ ŽIRIJA

Postavili ultimatum Popoviću: DAJ 100.000 EVRA ili IDEMO IZ ŽIRIJA


i tražili su od Popovića da im za sledeću sezonu isplati po 100.000 evra ili će napustiti žiri! Najveći skandal majstori zbog kojih ovo muzičko takmičenje beleži enormnu gledanost skovali su plan kako da uslove prvog čoveka “Granda” da im isplati visoke honorare. JK je za prošlu sezonu dobila 20.000 evra, dok je Lukas zbog dugova koje ima prema Saletu sedeo za džabe u žiriju.

– Karleuša i Lukas su svesni da oni nose skoro ceo šou na svojim leđima. Kad su pre godinu i po dana prihvatili da zajedno budu u emisiji i ocenjuju takmičare, nisu ni slutili da će oboriti sve rekorde gledanosti. Činjenica je da ljudi zbog njih gledaju emisiju i da uglavnom prepričavaju šta su oni rekli i uradili. Zato su i rešili da svoje dalje žiriranje u “Zvezdama Granda” debelo naplate – priča izvor blizak ovom dvojcu.

– Prijatelji i saradnici im stalno govore da vrede mnogo više nego što su plaćeni i da bi “Saša propao bez njih”. Shvatili su da bi mogli da uzimaju mnogo veći komad kolača – kaže naš sagovornik i nastavlja:

– Lukas i Karleuša su se nedavno sastali nasamo i dogovorili da pred prvim čovekom “Granda” istupe sa jedinstvenim stavom: “Ili nam isplati po 100.000 evra ili odosmo iz žirija!” Najpre su hteli da mu traže da svakome isplati po 50.000 za narednu sezonu. Onda su se preračunali i shvatili da Saša mlati ogromne pare od reklama u emisiji, tako da mu neće biti problem da im digne zaradu. Oni samo žele svoj deo kolača srazmerno njihovom doprinosu ovom šou-programu.

– Saša se šokirao kad je čuo koliko novca mu traže Lukas i Karleuša. Smatra da je to previše novca, ali je svestan da će gledanost “Zvezda Granda” drastično opasti ako mu odu njih dvoje. Nije mogao da ih odbije, ali im je poručio da ima vremena do naredne sezone da razgovaraju o ciframa. Uopšte mu nije svejedno, nema pojma šta da radi – otkriva izvor Hita.

izvor: informer

Povezane vesti