BOSANAC I MARIJA ZAPOČELI RAT

BOSANAC I MARIJA ZAPOČELI RAT


Bosanac traži od Popovića da otera Mariju Šerifović iz žirija!

ozbiljno je shvatio svađu između Marije Šerifović i njegove ćerke Džidže, pa je u sve to upleo i Sašu Popovića. Bosanac čak sad zahteva da Popović iz žirija Zvezda Granda izbaci Mariju.

“Bosanac je besan na nju jer je na društvenim mrežama brutalno izvređala njegovu ćerku Džidžu, pa koristi svoje dugogodišnje prijateljstvo sa Sašom da se preko njega reši Šerifovićke. Bosanac misli da je ona ugrozila karijeru njegove ćerke jer je protiv nje objavila status na instagramu. Marija ima oko pola miliona fanova koji je prate i neka se samo četvrtina okrene protiv Džidže, ova ga je ugasila“, objašnja naš izvor i dodaje:

“Saša je ostao zgranut i objasnio je Draganu da preko njegovih leđa ne može da pegla tu situaciju. Takođe, rekao je da svi članovi žirija ostaju i u novoj sezoni jer tim koji pobeđuje ne treba menjati, svidelo se to nekome ili ne”.

To znači da će Bosanac sam morati da postavi Mariju tamo gde misli da joj je mesto, ali znajući Šerifovićku, rat im tek predstoji.

Uhvatite i vi ritam i zaplesite! 🤸‍♂️🤸‍♂️ 🎶🎶 #draganstojkovicbosanac

A post shared by Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_page) on

Stanje uredno 😉😎 #LikeInHeaven

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

BOSANAC I MARIJA ZAPOČELI RAT: Tražio da je Saša izbaci iz žirija, a evo kako mu je ona odgovorila! Direktor Granda u šoku!

SVET je pisao da je kompozitor Dragan Stojković Bosanac koristio svoje višedecenijsko prijateljstvo sa Sašom Popovićem da izbaci Mariju Šerifović iz Grandovog žirija, a evo kako je na to reagovala ona.

Pop zvezda je na Instagram postavila fotku na kojoj je sa direktorom Grand produkcije i Jelenom Karleušom uz komenar:

“Dogovor je pao! Rušimo sve granice gledanosti i u sledećoj sezoni Zvezda Granda!

Biće da Bosancu nije uspelo ono što je namerio.

Inače, čuveni kompozitor ne razgovara sa Šerifovićkom zbog žestokog sukoba koji je imala sa njegovom ćerkom Džidžom.

Hmmm 🤔 @karleusastar 💬

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on

izvori: Kurir/Svet

Povezane vesti