Aleksandra i Filip proslavili veridbu u društvu porodice i prijatelja: Venčanje na Maldivima će biti svečano i veličanstvenoPorodica Živojinović organizovala je večeru na kojoj su se pojavili njihovi brojni prijatelji i kolege, a sve kako bi proslavili veridbu Filipa i Aleksandre. Budući supružnici tada su se prvi put pojavili u javnosti nakon romantične veridbe koja se odigrala u Americi, a iako su bili nasmejani i vidno srećni, za medije nisu želeli da komentarišu previše.

– Super se osećam – kratko je prokomentarisala nasmejana buduća gospođa Živojinović u emisiji Exkluziv, dok je njen izabranik na pitanje kako je protekla veridba takođe imao kratak odgovor:

– Sve je bilo super!

Ipak, Lepa Brena nije mogla da sakrije sreću, te je predstavnicima medija otkrila kako se oseća nakon sazanja da se u njihovoj porodici priprema veliko veselje:

– To je jedna divna vest, mi smo srećni i zadovoljni i podržavamo ih. Ne znamo kada će biti svadba, ali možemo da kažemo da će biti veoma svečano i veličanstveno – rekla je Brena, a zatim se pridružila brojnim prijateljima i članovima porodice koji su došli da zajedno sa njima proslave ovaj važan korak za Aleksandru i Filipa.

Među zvanicama našli su se Frano Lasić, Bata Kovač, Aleksa Jelić, Aco Pejović, ali i suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić.

I said YES! 💍💘🥂 @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

i počeli su sa pripremama za venčanje, koje će ih koštati oko 100.000 evra. Oni će sudbonosno „da“ izgovoriti na Maldivima, a potom će brak sklopiti i u crkvi u Beogradu, gde će biti održano i gala slavlje.

Par će sudbonosno „da“ izgovoriti na jesen, a glamuroznoj zabavi u hotelu u kojem su se venčali i Brena i Boba prisustvovaće oko 500 zvanica. Sve će biti na visokom nivou. Porodice Živojinović i Prijović, ali i Filipova majka Zorica Nakić i sestra Iva, učestvovaće u pripremama za slavlje. Goste će zabavljati pevači iz „Granda“, a mlada će nositi unikatnu venčanicu koju će uskoro početi da bira.

Da su pripreme za gala svadbu u toku, potvrdili su Brena i Boba Živojinović, koji su se pojavila na jednom događaju u Zemunu. Oni nisu krili oduševljenje zbog Filipove i Aleksandrine veridbe, ali i veselja koje ih očekuje na jesen.

– Veoma smo srećni i zadovoljni. Jeste da smo se iznenadili, ali to je bilo ono prijatno i lepo iznenađenje. Oduševili smo se kada su nam javili da će se venčati. Želimo im sve najlepše u životu. Eto, vreme leti, deca su odrasla. Mi smo tu da im pomognemo sa ceremonijom, koja mora da bude onako kako dolikuje. Baš mi se sviđa prsten koji je Filip odabrao za buduću mladu – rekla je kroz osmeh Lepa Brena.

I njen suprug nije krio oduševljenje, pa je otkrio da su pripreme za svadbu već počele.

– Mi se već spremamo za svadbu. To će biti gala venčanje. Njih dvoje to i zaslužuju. Sve će biti na visini zadatka. Ponosan sam na njih. Tačan datum još ne znamo, ali siguran sam da ćete vi novinari saznati pre nas roditelja – poručuje Boba.

Ubrzo su se pojavili i budući mladenci koji, za razliku od Brene i Bobe, nisu bili raspoloženi za razgovor.

– Biće vremena da razgovaramo o svemu – kratko je rekla pevačica, koja je ponosno isticala prsten vredan 3.000 evra na levoj ruci.

Filip je u prolazu poručio da je srećan i zadovoljan i da jedva čeka svadbu.

💘

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

SPREMA SE NAJSKUPLJA SVADBA NA ESTRADI! BRENA I BOBA SPREMILI IZNENAĐENJE, EVO ŠTA ĆE IM POKLONITI!

Lepa Brena i Boba su se ponudili da finansiraju slavlje budućih mladenaca, u čemu će učestvovati i Aleksandrini roditelji, dok će organizatori venčanja ispunjavati sve mladine želje.

Kako “Blic puls” saznaje, Prijovićeva želi da dan venčanja bude kao iz najlepše bajke i uz podršku Filipove i njene porodice, ali i organizatora ovakvih proslava potrudiće se da to i ostvari.

– Aleksandra još uvek nije svesna šta joj se dogodilo. Toliko je priželjkivala da dobije verenički prsten da joj sada sve deluje nestvarno. Ona sada planira malo da se odmori od putovanja i sabere misli, ali već od narednog meseca kreću velike pripreme za svadbu. Brena i Boba su se ponudili da pokriju troškove svadbe, što će biti i svojevrstan poklon od njih, a Filip i Aleksandra su to sa zadovoljstvom prihvatili. Ipak, u pripreme oko venčanja biće uključena i Aleksandrina porodica, što je i razumljivo, jer Filip i Aleksandra nastoje da udovolje obema porodicama. Međutim, da bi sve bilo perfektno, Prijovićeva je rešila da angažuje i organizatora za venčanja kako bi joj bile ispunjene sve želje – otkriva izvor blizak verenicima i dodaje:

– Prija već ima u glavi kako bi trebalo da bude dekorisana sala restorana u kojem će biti organizovana svadba. Kako ništa ne bi prepustila slučaju, dogovorila se sa Filipom da angažuju organizatora slavlja koji će sve to držati pod kontrolom i napraviti bajkoviti enterijer. Ovu njihovu ideju podržala je i Brena, koja je poznata kao veliki profesionalac i voli sve da bude bez greške i pod konac.

– Osim što su se ponudili da finansiraju slavlje, Brena koja Filipa voli kao sina predložila je Bobi da ih iznenade putovanjem na egzotičnu destinaciju za medeni mesec. Filip i Aleksandra će nastaviti da žive u stanu pevačice i nakon venčanja, a o drugoj nekretnini će razmišljati kada prinova bude na putu – tvrdi naš izvor.

BRENA I BOBA SE ISPRSILI Evo šta dobijaju Prijovićka i Filip čim se venčaju

Predstojeće venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića privuklo je ogromnu pažnju javnosti, a da su se Brena i Boba oduševili ovom vešću, govori to što su odlučili da budućim mladencima poklone stan.

– Svi govore o gala svadbi sa 500 zvanica, međutim to nije sve što će Filip dobiti. Jer, veselje dođe i prođe, a nekretnine ostaju, tako da su se Brena i Biba dogovorili da kupe jedan veliki i lep stan na Filipovo ime, na lokaciji koju izaberu on i Aleksandra, kako bi im olakšali i ulepšali prve bračne dane – otkrio je izvor.


Povezane vesti