Aleksandra po prvi put progovorila o veridbi, da li je Ljuba čestitao, a evo i ko će biti kumpristala je da se uda za svog dečka Filipa Živojinovića. Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju prelepog vereničkog prstena, ali se posle toga više nije oglašavala. Sada je u emisiji “Premijera” prvi put posle veridbe pričala o svadbi i daljim planovima.

– Osećam se odlično posle veridbe, mada ne mogu više da pričam pošto sam jako umorna posle puta , istakla je Prijovićka koja je blistala od sreće iako je bila iscrpljena.

Na pitanje kako će izgledati svadba, nije dala konkretan odgovor jer tek sad kreću pripreme i za početak će to biti tajna.

I said YES! 💍💘🥂 @carpediem_fbz

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Ljuba Perućica bio je u dugoj vezi sa Aleksandrom Prijović, a nakon njihovog raskida ona je brzo uplovila u romansu sa Filipom Živojinovićem, sa kojim se nedavno verila. Iako je njihova veza završena odavno, svi su čekali da vide i čuju Ljubinu reakciju na ovu vest. Pred kamerama emisije “Premijera” Ljuba je izneo svoje mišljenje o svemu što se desilo i priznao da mu je drago što se Aleksandra verila:

Mislim da sam pročitao negde na internetu. Nisam imao neku specijalnu reakciju, prošlo je puno vremena i meni je drago, meni je to super i mislim da je vreme da se tako nešto desi – rekao je Ljuba, ali nije pomenuo da joj je čestitao na tome, pa se na osnovu komentara “pročitao sam negde” može pretpostaviti da to nije učinio.

SVI GA DOBRO ZNATE: Evo koji MUŠKARAC će joj biti KUM na venčanju s Filipom!

Aleksandru Prijović nedavno je njen emotivni partner zaprosio u Čikagu, a nakon što je izgovorila “da” i stavila prsten na ruku, počela je s pripremama za gala svadbu na kojoj će okupiti pola estrade.

Lepa verenica Filipa Živojinovića otkrila je nedavno da će se za svog dragog udati u ove godine, a sada je otkriveno i da je za svog svedoka na venčanju odabrala kolegu. Prema informacijama koje su se pojavile u domaćim medijima, lepa pevačica za svog kuma odabrala je Acu Pejovića.

💘

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on


Povezane vesti