Aleksandra Prijović progovorila o trudnoći, prezimenu, venčanici…Nakon veridbe, i Filip Živojinović otpočeli su pripreme za svadbu, a emisija “Paparaco Lov” otkrilva u kojoj crkvi su zakazali venčanje, ko će biti kum, ali i da li je sve ubrzano zbog pevačicine trudnoće, s obzirom da su je snimili tokom posete jednoj privatnoj ginekološkoj ordinaciji.

Crkveno venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića je po svemu sudeći zakazano, bar to dokazuju snimci ovog para ispred crkve svetog Vasilja Ostroškog na Bežanijskoj kosi.

Aleksandra i Filip su u pratnji kuma otišli u crkvu i zakazali termin za venčanje, a kako je ona sama nedavno u jednom intervjuu priznala to će se dogoditi u junu.

Međutim, kako je nakon toga Prijovićeva otišla na ginekološki pregled, počele su spekulacije da je možda trudna, te da će venčanje biti ranije.

Naime, nakon brojnih medijskih napisa da je u drugom stanju, buduća gospođa Živojinović rešila je da progovori na ovu temu i otkrije pravu istinu. Na pitanje novinara Ekskluziva da li su tačne medijske spekulacije, Aleksandra kaže:

– Ja sam rodila već petoro dece – kaže pevačica kroz osmeh i dodaje:

– Ne, nije tačno – kratko navodi Aleksandra.

Ipak, iako su pripreme za venčanje već uveliko u toku, Aleksandra tvrdi da ima veliki problem sa odabirom venčanice.

– Ja sada tražim venčanicu i u velikom sam problemu zbog toga. Čak i kad je jedna obična emisija u pitanju ja ne znam šta da obučem, a ne svadba – kaže pevačica.

Svadba koja se sprema za 21. jun već preokupira sve medije u zemlji i regionu. Aleksandra Prijović zakleće se na večnu vernost svom vereniku, milioneru i nasledniku imperije Filipu Živojinoviću.

Uveliko se priprema spisak preko 300 zvanica koji će prisustvovali venčanju decenije, a Aleksandra je otkrila da…

“Od juna ću se prezivati Živojinović, samo još uvek ne znam da li ću se tako predstavljati i na estradi”, rekla je Prijovićka.

HELLO! ❤️ Uz svaki primerak poklon – novi CD Željka Samardžića 📀

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

Aleksandra Prijović će se udati u Breninoj venčanici?

Bliži se trenutak svadbe, koju mlada pevačica i njen izabranik, Filip Živojinović, nakon više od dve godine veze željno iščekuju. Aleksandra je zauzeta pripremom, a jedna od najbitnijih okupacija joj je kakvu će venčanicu obući.

Mnoge mlade maštaju da se udaju u venčanim haljinama svojih majki, a retke misle o svekrvinim haljinama. Aleksandra Prijović, međutim, otkriva da ne bi imala ništa protiv da se uda u Breninoj haljini. Čim je zakazala venčanje, počela je da razmišlja o svim pojedinostima, a najpre o venčanici.

Njena buduća svekrva, , nosila je 1999. godine na svom venčanju sa Bobom Živojinovićem Diorovu venčanicu. Ta skupocena haljina jedinstvena je na svetu ‒ modna kuća Kristijana Diora dizajnirala ju je specijalno za tu priliku.


Povezane vesti