Joca Stefanović izašao iz bolnice!

Joca Stefanović izašao iz bolnice!


Posle zdravstvenih problema koje je imao , stvari konačno kreću na bolje. On je, nakon što mu je pozlilo na nastupu, hospitalizovan, i posle niza intervencija, konačno pušten na kućno lečenje.

O tome je svoje prijatelje i pratioce na društvenim mrežama obavestio njegov otac kompozitor Slavko Stefanović Slavkoni. Kako smo čuli, tokom celog ovog perioda uz njega su bili njegovi članovi porodice i devojka Hana.

Dragi moji prijatelji…Najgore je proslo hvala dragom Bogu.Sada se osecam zaista dobro i zeleo sam da to podelim sa vama da ne bi ste brinuli…Imao sam malu intervenciju na plucima koja nije ni malo prijatna…Izdrzao sam i to i nadam se da cu moci uskoro da se vratim na scenu.Sledi jedan period mirovanja da ne bi slucajno doslo do komplikacija…Planove koje smo imali za premijeru spota su odlozeni par dana zbog mog zdravstvenog stanja.Uskoro ce i meni a i vama SVE DOBRO DA IDE 😊.NEIZMERNO HVALA MOJOJ PORODICI I MOJOJ DEVOJCI NA PODRSCI KOJU SU MI PRUZILI U OVIM TRENUCIMA…Takodje beskrejno hvala svim mojim kolegama na podrsci.Mnogo mi to znaci…Hvala i novinarima koji su se interesovali za moje zdravlje i preneli TACNU INFORMACIJU.Voli vas Joca Stefanovic ❤️

A post shared by Jovan Stefanovic (@jovan.s.stefanovic) on


Povezane vesti