ALEKSANDRA OTKRIVA SVE DETALJE TRUDNOĆEAleksandra otkriva sve detalje trudnoće

Otkazala si sve nastupe, da li je reč o rizičnoj trudnoći?
– Nije reč o rizičnoj trudnoći! Hvala bogu, sa trudnoćom je sve u redu. Radi se o tome da meni mnogo smeta dim, teško mi je da radim i u nekoliko navrata osećala sam da neću moći da izdržim. Lekar me je savetovao da otkažem nastupe i koliko god da mi je žao zbog toga, najvažnije je da sve ostane u redu.

Plašiš li se viška kilograma i promene izgleda nakon trudnoće?
– Razmišljam o kilogramima naravno, ali ću se potruditi da se ne ugojim mnogo. Najvažnije mi je da sve prođe kako treba, a za izgled ćemo lako.

Jeste li već odabrali ime za dečaka?
– Odabrali smo ime Aleksandar. Filip je predložio to ime, a ja sam, naravno, bila oduševljena.

Da li imaš faze kada ti hormoni lude i kada menjaš raspoloženja?
– Moram da budem iskrena, imala sam promene raspoloženja. Zbog toga je najviše ispaštao moj Filip, koji mi je najbliži. Ipak, ne volim mnogo da pričam o trudnoći i da ispadne kao da sam jedina trudna žena u zemlji.

Imaš li strah kakav ćeš roditelj biti i kako ćeš se snaći kada beba dođe?
– Decu obožavam i tako je otkad znam za sebe, još mnogo pre nego što sam zatrudnela. Čim vidim neko dete, skočim ka njemu, uzmem ga, gnjavim, igram se. Ne sme niko drugi da ga uzme, tačnije ne može da stigne od mene. Ne znam kako ću svoje dete tek onda gnjaviti i voleti. Ne mogu da dočekam da se porodim i ne plašim se kakva ću majka biti. Nema nikakvog razloga da imam strah.

Lepa Brena je otkrila da ste kupili toliko stvari za bebu da ne bi stigao da obuče sve i kada biste ga svakog sata presvlačili naredne tri godine.
– To jeste istina, dosta smo putovali i kako smo u svakom gradu kupovali ponešto, nakupilo se mnogo stvari. Filip i ja smo prvi počeli sa tom kupovinom, a onda i ostali članovi porodice. Moram da priznam da sam uvek gledala da u koju god metropolu da odem, kupim nešto sebi – cipele, torbu, nešto od odeće što kod nas ne mogu da nađem. To se promenilo! Obišli smo mnogo gradova u kojima sam mogla da kupim sve što može da se poželi, ali samo sam gledala radnje za bebe.

izvor: Alo


Povezane vesti