Perućica zaprosio devojku Katarinu

Perućica zaprosio devojku Katarinuje zaprosio svoju devojku, voditeljku Katarinu Kolozeus u jednom beogradskom restoranu. On je uspeo u tajnosti da okupi dvadesetak najbližih prijatelja i iznenadi izabranicu:

– Kaća je mislila da idemo nas dvoje u naš omiljeni restoran na večeru. Kada je ugledala našu braću, moju sestru, kumove, prijatelja bila je van sebe. Tresla se od uzbuđena, a ni meni nije bilo svejedno – priznaje Perućica.

– Moram sam da kleknem kada sam joj davao prsten. Pitao sam je da li mogu da joj kuvam krafu do kraja života i ona je pristala. Jedva čekam da mi bude žena – priznao je Perućica.

View this post on Instagram

Pre svega hvala najblizima koji su nam sinoc ulepsali vece i ucinili ceremoniju jos divnijom! ❤ Veliko hvala Spaletu sto nam je omogucio da ovo divno vece provedemo u nama omiljenom lokalu BURITU (ko nije bio da proba pravu meksicku hranu, puno toga je propustio!) 🌮🌯😍 Ogromno hvala dugujem i Jeleni koja nam je uradila ove predivne cvetne aranzmane ➡️@cvecara_pepeljugin_vrt ⬅️ ➡️@cvecara_pepeljugin_vrt ⬅️ 🌹🌷❤ ….kako bi moglo sve ovo da prodje bez feeenoomenalnih balona koje svi obozavamo!!!!! Hvalaaaa @__irena__j._ ❤ ➡️ @baloncinobaloni ⬅️ ➡️ @baloncinobaloni ⬅️ Moj brat i kolega @slobodan_miletic je otkinuo kako je pevao i svirao sinoc! Hvala brat 🎤🔊 Uskoro nam stizu i fotke koje jedva cekamo! Ko bi drugi to bolje uslikao nego nas @kanilingus @kanilingus 📸😎 najjaci!!! . I najvece hvala nasoj @ivonatomkovic jer bez nje nista ovako ne bi izgledalo ❤😍❤ . #engagementphotos #engaged💍 #engaged #man #women #girl #boy #flowers #celebration #beautiful #love

A post shared by Ljuba Perucica (@ljubaperucica) on


Povezane vesti