ZVEZDE GRANDA 2018 – 2019 – cela 4. emisija (13. 10.) – video snimak
Još jedna uzbudljiva epizoda „Zvezda Granda“ je za nama. Sinoć smo imali priliku da čujemo i vidimo kandidate koji su oduševili žiri, ali je isto tako bilo i takmičara kojima popularna šestorka nije bila zadovoljna. U ovoj emisiji letele su varnice između Marije Šerifović i Snežane Đurišić, a Jelenu Karleušu nervirao je Bosanac, koji je po njenom mišljenu, previše kalkulisao i nije želeo da bude mentor kandidatima sa kojima bi morao mnogo da radi.

Panik taster i dalje je spas žiriju od takmičara koje ne žele da slušaju, dok je kandidatima čuveni taster kamen spoticanja i najveća strepnja kada kroče na veliku scenu Granda.

U četvrtoj emisiji prvog kruga predstavilo se 17 kandidata među kojima je bilo i onih koji su uprkos zatvorenoj kapsuli priredili fantastičan performans.

I dok su se svi žestoko borili za mentorstvo samo Dragan Stojković je bio teške ruke da nekom dodeli glas. Doktor za muziku pravdao se da još ima vremena jer treba da upozna preko 300 kandidata. Ostali članovi žirija su velikodušno davali glasove, a pogledajte ko je uspeo u svoj tim da upiše najviše budućih pevačkih nada.

Mentori kandidatima koji su prošli dalje:

1. Ana Bekuta – ,

2. Marija Šerifović – ,

3. , , i

4.

5.

6. – Slađana Rajković

U ovoj emisiji nije odabrao nijednog kandidata da mu bude mentor.


Povezane vesti