Darko obećao: Menjam seEkipa televizije Pink posetila je Darka Lazića u banji Selters, gde se leči od posledica stravične saobraćajne nesreće u kojoj je jedva izvukao živu glavu, a vidno raspoloženi, nasmejani pevač odmah se pohvalio da je izgubio blizu dvadesetak kilograma, ali da tu ne namerava da se zaustavi.

– Osećam se mnogo lakše, mogu vam reći. Ići ću još petnaestak dole sigurno, ne smem više preko toga. Biću ružan onda, ne stoji to meni (smeh) – našalio se Lazić, kojeg je tokom najtežeg životnog perioda neizmerno obradovala vest da mu je verenica Marina Gagić trudna, te da će dobiti svoje drugo po redu dete.

– Jedva čekam, jako sam srećan zbog toga, ne mogu da opišem. Zaista, nešto lepo da se dogodi u celoj ovoj situaciji – kaže Darko.

Vežbe mu teško padaju, ali ne odustaje, jer želi da se oporavi što pre.

– Teško je. Još me bole noge, malo mi to teško pada. Znam da moram i da je dobro po mene, tako da se trudim i trpim bol. Moram, ako ne boli, nema uspeha – rekao je folker, koji je priznao da je u potpunosti promenio svoj život, kao i to da se neće vraćati starim, lošim navikama.

– Menjam se za 360 stepeni. Promenio, već! Na život se drugačije gleda, na sve se drugačije gleda. Nema više zaj*bancije, neozbiljnosti… Mora čovek da se uozbilji. Nažalost, meni se desilo ovo, pa sam morao tako da se uozbiljim. Dok se neko ne opeče, ne osvesti se, ali biće sve to bolje – rekao je Darko, koji je otkrio i da se čuo sa Anom Sević.

– Jeste, zvala je, naravno, da pita kako sam, da li je sve u redu, treba li šta. Bila je čak i u poseti u bolnici!

Izvor: Pink


Povezane vesti