Ana otkriva zašto ćerki nije rekla da Darko dobija drugo detese nedavno vratila na muzičku scenu i to na vrlo uspešan način. Posle nekoliko godina pauze, ona je konačno objavila novu pesmu, koja nosi naziv “Delirijum”. Na Jutjubu spot za ovu numeru već ima više od milion pregleda, a ona je otkrila da li je zadovoljna kako je publika reagovala na pomenutu pesmu.

– Jako sam zadovoljna reakcijama na pesmu. Dugo ništa nisam objavljivala, nisam bila posvećena tom muzičkom polju mog života. Uvek se nadaš da će ono što radiš biti podržano i da će publika to primiti sa lepom energijom i sa lepim komentarima, ali želje su jedno, a mogućnosti su drugo. Međutim, ovde smo izgleda zaista pogodili taj ukus publike i ono što publika danas traži.

Je li ti nešto rekao Saša Popović kada je čuo da si se ponovo posvetila muzici?

– Saša me je podržao. Meni njegova podrška zaista znači i on je jedan od prvih ljudi koji su saznali za ovaj projekat i neizmerno sam mu zahvalna na podršci i na svemu.

Je li te saobraćajni udes koji je imao ubrzao i usporio u nameri da se vratiš na muzičku scenu?

– Pa, pesma je trebalo da izađe ranije. Snimljena je još u septembru. Tako da sve to što se desilo Darku, taj jedan od životnih delirijuma, uticao je na to da se premijera prolongira.

Kako tvoj sadašnji dečko Danijel Nedeljković gleda na tvoju muzičku karijeru?

– Danijel je iz potpuno drugačije priče. On nikada nije imao dodirnih tačaka sa estradom i svakoj osobi koja je van tog sveta je taj posao sigurno čudan, ali ja imam njegovu stopostotnu podršku i sigurno ne bih sve ovo iznela na svojim plećima da nije bilo njega.

Pisalo se da je Darko godinu dana izbegavao da potpiše razvod braka između tebe i njega. Šta se dešava? Da li ste se napokon razveli?

– Ne, nismo. I dalje nismo razvedeni.

Jesi li nestrpljiva da i zvanično dođe do tog razvoda? Je li ti to predstavlja pritisak?

– Pa, ne! To je samo jedna formalnost, koja mi ne utiče na život. Ja sam nastavila sa svojim životom, Darko je nastavio sa svojim životom. Bože moj, on će uskoro da dobije i dete. Tako da taj papir ništa neće promeniti.

Je li Lorena zna da će dobiti brata?

– Ne!

Je li to još čuvate od nje ili…?

– Ja ne čuvam ništa od nje, ali to nije na meni da joj saopštim.

izvor: Espreso


Povezane vesti