Aleksandra progovorila o SINU, povratku na scenu i USKRSU U NJIHOVOM NOVOM DOMU

Aleksandra progovorila o SINU, povratku na scenu i USKRSU U NJIHOVOM NOVOM DOMUpre oko mesec i po dana na svet je donela sina Aleksandra, a od tog trenutka ona je u potpunosti posvećena svom prvencu. Ponosna mama će najveći hrišćanski praznik prvi put provesti sa Aleksandrom i Filipom, a kako kaže u ekskluzivnom intervjuu za Pink nakon porođaja i dvogodišnje medijske pauze, u njenom domu na Bežanijskoj kosi sve je spremno za Uskrs.

– Iako je Aleksandar mali, mi smo se potrudili da lepo ukrasimo naš dom za Uskrs. Slikaćemo sve i on će da gleda kad poraste kako je izgledao njegov prvi veliki praznik sa mamom i tatom. Stvarno smo se potrudili da pripremimo sve da bude savršeno. Za mene je svakako ovaj prazniki poseban jer je to prvi praznik sa našim Aleksandrom – rekla je Aleksandra u svom prvom intervjuu nakon porođaja i medijske pauze i otkrila ko je zadužen za farbanje uskršnjih jaja u njihovom domu.

– Filip i ja farbamo jaja zajedno na Veliki petak. Ja volim da je šareno. Što više boja i naravno lukovina. Poštujemo sve običaje. Postimo obavezno na Veliki petak, i Filip i ja smo tako odgajani i sada se tradicija prenela i na našu kuću – kaže pevačica.

Aleksandra je otkrila i kada se konačno vraća na scenu, ali i šta priprema za svoju vernu publiku.

– Sada mi je naravno beba na prvom mestu. Bitno mi je da što više vremena budem sa njim i da što manje radim. Pesme sam snimala dok sam bila trudna, sada treba da snimim još nešto i uradim spotove. Pesme izlaze u julu, a prvi moj nastup nakon pauze biće 11. jula. Radiću celo leto, ali stvarno sam se trudila da mi ti nastupi budu što bliže, da uradim to uveče i ujutru se vratim kući kod sina dok on spava. To mi je sada najbitnije, da što više vremena provedem s njim. Eto, život ide dalje i ja moram da nastavim da radim – rekla je Aleksandra.

izvor: pink


Povezane vesti