Aleksandrin prvi intervju posle porođaja: O majčinstvu, sinu Aleksandru, povratku na scenu…
u proteklih deset meseci nije davala izjave za medije budući da se sklonila iz javnosti zbog trudnoće i rođenja sina Aleksanra, a u prvom intervjuu nakon duge pauze otkriva kako se snašla u ulozi majke, kao i šta se sve u njenom životu promenilo.

– Uživala sam u trudnoći i veoma brzo mi je prošlo ovih deset meseci. Odmarala sam i pripremala se za najlepšu ulogu u životu. Filip je celu trudnoću proveo pored mene i to mi je mnogo značilo, tako da ću imati prelepo sećanje na trudničke dane jer sam u uživala. Kao svaka trudnica, trudila sam se da se što više informišem o svemu u vezi s bebom, od toga kada je prvi grčevi uhvate, pa do momenta kada treba da se vakciniše.

Žene kažu da je trenutak kada vidiš bebu najlepši osećaj na svetu. Šta ste prvo pomislila i izgovorila kada si videla sina?

– To je najlepši osećaj na svetu. U momentu kada su me probudili iz anestezije i kada sam prvi put ugledala bebu, počela sam samo nekontrolisano da plačem od sreće. Nikada neću zaboraviti taj trenutak.

Ko je Aleksandru dao ime?

– Filip je odavno pričao da bi voleo jednog dana ako dobije sina da se zove Aleksandar, što se meni svidelo.

Da li je Filip prisustvovao porođaju?

– Nije, ali je bio ispred sale tokom celog porođaja i on je prvi video bebu. Posle mi je rekao da je bio neverovatno uzbuđen.

Koliko vas je uloga majke promenila?

– Nije promenila mene koliko prioritete u mom životu. Sada je Aleksandar centar našeg sveta i sva pažnja i ljubav su usmereni ka njemu. Jedina promena koju mogu da primetim kod sebe jeste to da više ništa ne može da mi unese negativnu energiju. Kad pogledam u Aleksandra i Filipa, sve je savršeno. Više ne pridajem značaj nekim stvarima na koje sam ranije obraćala pažnju, sada sam zaokupljena razmišljanjima kada će izrasti prvi zub, da li mu je toplo ili hladno i brojne druge stvari. Samo majke mogu da razumeju koliko se na sve gleda drugačije kada u naručju držite dete. Tada može da vam se ruši sve oko vas, vama je najvažnije da izvedete dete na pravi put.

Ovo vam je prvi praznik sa sinom, kojim vrednosti i običajima ćete ga učiti?

– Volela bih da od malih nogu nauči da je porodica na prvom mestu, da bude dobar čovek i lepo vaspitan. Sve ostalo vremenom dođe na svoje. Veoma se radujemo prvom Vaskrsu sa našim sinom i već nekoliko nedelja planiramo da sve bude savršeno za njegov prvi praznik.

Šta mislite, ko će biti stroži roditelj, Filip ili vi?

– Rano je da pričamo o tome. Vreme će sve to tek pokazati, ali mislim da je najbitnije da imamo jedan dobar balans kad je reč o vaspitanju.

Da li vam je svih ovih meseci nedostajao javni život?

– Prvi put sam u karijeri napravila ovoliku pauzu, ali to je bilo opravdano. Velika pauza nakon osam godina rada. Iskreno, trebao mi je i fizički i psihički odmor i mogu da kažem da se sada osećam fenomenalno u svakom smislu.

Imate samo 23 godine, a mnogo toga ste postigli. Uspešna karijera, brak, dete… Šta dalje planirate na poslovnom a šta na privatnom planu?

– Na privatnom planu će mi prioritet biti da što više vremena provodim s porodicom i sinom, jer moj posao zahteva puno odsustvovanja od kuće. Gledaću da to minimalizujem koliko je moguće. Što se posla tiče, sve je spremno za moj povratak i jako se radujem tome, jer mi je naravno nedostajala moja publika i samo muzičko stvaralaštvo. Muzika, na kraju krajeva, jeste moja velika ljubav i strast iz detinjstva, a ne samo posao.

Razmišljate li već o drugom detetu?

– Naravno. Svako ko oseti ovakvu ljubav želi da mu se to ponovi. Ne planiramo ništa, ali ukoliko se desi, to će biti još jedan veliki blagoslov za nas.

Aleksandar će imati samo pet meseci kada vi počnete da nastupate. Da li se bojite kako će to izgledati i znate li već sada s kim ćete ga ostavljati?

– Moj plan je svakako bio da ubuduće smanjim količinu nastupa da bih se posvetila kvalitetu. Dosta ponuda sam za ovo leto odbila da bih bila što više sa bebom, a kad se bude desilo da moram da odem od kuće na dan ili dva, dogovor je da Filip bude s njim. Beba mi je apsolutno prioritet, ali ja moram i želim da nastavim da radim svoj posao.

Kakvi su vam planovi za naredne mesece? Da li imate spremne nove pesme?

– Plan je da u junu izađu četiri pesme, a krajem godine i moj drugi studijski album.

View this post on Instagram

🇯🇲🖤💛💚

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

izvor: svet


Povezane vesti