Supruga ljubavnika Andreane Čekić progovorila

Supruga ljubavnika Andreane Čekić progovorila


našla se u središtu skandala nakon što se oglasila Marina Milošević, koja tvrdi da je pevačica u emotivnoj vezi sa njenim suprugom, te da je on ostavio nju i ćerku zbog folkerke. Na sve to je odgovorila tvrdnjom da joj sve ovo smešta bivši suprug koji je navodno i dalje u kontaktu sa Marinom.

– Ja ću krivično godiniti Andreanu jer tvrdi da mene njen bivši suprug Ivan podmeće i plaća kako bih je uništila. To su laži i klevete. Ja Andreanu nisam gurnula u krevet sa mojim mužem, ona ga je sama htela. Uzela je oca maloletnom detetu, ženskom detetu, a i Marko treba da bude svestan toga i da razmišlja malo unapred – počela je svoje izlaganje za Svet Miloševićeva i dodala:

– Andreani i Marku želim svu sreću, neka uživaju zajedno do kraja života i neka imaju dece ako se zaista vole. Mene Andreana Čekić ne zanima, ali ružno je da ona komentariše mene, moj brak i mog muža. Ona priča kako nije bilo ljubavi među nama, što je čista laž. Ne može da komentariše mene kao ženu i majku jer je ona ljubavnica mog muža i ništa više od toga – oštra je Marina.

– Sve novine pisale su kako je Andreana srećna sa novim dečkom! Pa, sa kojim dečkom? Čovek koji je otišao na nekoliko sati iz kuće i ostavio ženu i dete?! A već sutradan novine pišu da on ima devojku?! Strašno je to. Mi smo i dalje u braku, ali on niti zove niti dolazi kući da vidi dete, koje pati za ocem. Naša ćerka trenira ples, postala je državni prvak pre neki dan, i otac je tek tada porukom pitao da li može da se vidi sa ćerkom, a pre toga nije se javio 20 dana. Morala sam od ćerke da krijem novine jer ona i dalje misli da je njen tata na poslu – otkrila je dalje Miloševićeva.

– Mi smo se rastali tako što je on rekao da ide na koncert, a ja sam otišla na posao. Od tada se nije vraćao kući već od tog dana, 8. marta, pozirao za novine sa Andreanom, svojom devojkom ili ljubavnicom, šta mu je već. On je mene lagao dva meseca, bio je paralelno u vezi sa njom i sa mnom, s tim što je ona sve znala, a ja ništa do tog 8. marta. Strašno je što je ona poznavala i mene i moje dete, ali njoj to očigledno nije bitno. Priča da sam ja u kontaktu sa njenim bivšim mužem, koji mene navodno plaća, što je laž. Čovek je u šoku kao i ja jer je Marko i njemu zabio nož u leđa. Ivan je Marka zaposlio, a onda mu je ovaj spavao sa ženom. Ja razumem da je Andreana imućna i da će zbog moje tužbe možda i platiti nekom kako bi se to zataškalo i nestalo, ali ja verujem u Boga i pravdu – zaključila je Marina za Svet.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Andreana Čekić pojavila se početkom marta sa svojim novim dečkom Markom Miloševićem, a njegova supruga M. M. je rešila da za novi broj nedeljnika Skandal progovori o tome kako je pevačica kriva za to što joj se raspao brak. Ona je do detalja opisala kako je Milošević sa Čekićkom krio vezu, pa je otkrila da je Andreana kriva što se Marko više ne javlja ni rođenom sinu.

– Počela sam da sumnjam da me suprug vara kada mi je dete slučajno ukazalo na to. Andreana i moj muž su zajedno išli kod njegovih roditelja u Kragujevac, a ja sam viđala njihove zajedničke storije. Oboje su me ubeđivali da se sve i svašta priča, da nema šanse da će među njima nešto da bude i da se u krugu poznatih svašta prepričava. Marko sarađuje sa mnogim muzičarima, a ja sam i sama sumnjala da se tu nešto dešava. Bila sam na Andreaninim nastupima, ona je sedela pored mene i pričala da me voli. Odjednom se desilo da je moj suprug pred detetom izjavio: “Jao, ja ne mogu više sa vama, idem!”. Sve mi je bilo jasno kada sam videla njihovu zajedničku sliku sa Đanijevog koncerta – priča supruga Čekićkinog ljubavnika. Ona je potom rekla da je tada rešila kako će pevačici staviti do znanja da zna da ima aferu sa njenim mužem.

Dete mi je jednom reklo da je ona bila sa njim kod njegovih roditelja, tu su spavali, a onda su ih oni izbacili iz kuće, tvrdi Markova žena

– Tog dana, kada je Andreana objavila zajedničku sliku sa mojim Markom, ja sam ispod ostavila komentar: “Lepo ti stoji moj muž”, ali je on ubrzo obrisan. To sam opet napisala, a neko od njenih pratilaca mi je odgovorio sa: “Bravo, carice!”. Taj se komentar nije dugo zadržao, a ja sam bila blokirana. On me je potom zvao da mi preti da to ne radim, a ja sam ga pitala šta se dešava, pa je rekao: “Da, mi smo u vezi”. Oni su od 12. januara zvanično zajedno, dok ja o tome ništa nisam znala – ispričala je Markova supruga za Skandal magazin.

Miloševićeva žena je potom ispričala da se njen suprug više ne javlja ni rođenom detetu.

Marko Milošević je svojoj supruzi M. M. u poruci napisao da Andreanu Čekić voli kao boga nakon što mu je supruga ukazala na to da se pevačica nikada neće osećati u potpunosti kao voljena žena.

– Kada sam napisala mužu da Andreanu nikada neće voleti kao mene, on mi je napisao: “Hoće, ja nju volim kao boga! Vi mene ne možete da vratite!”. Kao da ja hoću da ga vratim posle ovoga, to mi sigurno ne pada na pamet – rekla je za Skandal Miloševićeva supruga.

– Nijednog trenutka nisam verovala da će Andreana da mi zabode nož u leđa. Mislila sam da je to sa njima samo posao. Spremala sam proslavu za 21. jer je tada deset godina našeg zvaničnog braka! Hteli smo to da proslavimo. On se ni detetu ne javlja! Njoj sam ja napisala poruku, sve imam u svom telefonu. Pitala sam je: “Kako ti nije žao da detetu uzimaš oca?”. Svuda me je blokirala, a on me sad neprestano zove i preti mi. Kaže da ih ostavim na miru. Dete mi je jednom reklo da je ona bila sa njim kod njegovih roditelja, tu su spavali, a onda su ih oni izbacili iz kuće. Ja neću živeti sa njim, ali mu razvod ne dam! Ne pita me da li mi nešto treba, ni za dete. Čovek se ne javlja. Dete je nenormalno vezano za njega. Opada joj kosa, dete je u haosu! Ide kod psihologa jer ne može da podnese da on nije tu.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic) on

Nakon što je paparaco uhvatio sveže razvedenu Andreanu Čekić kako na partiju posle koncerta svog kolege Radiše Trajkovića Đanija razmenjuje nežnosti sa javnosti nepoznatim muškarcem, za kojeg se šuška da joj je dečko, redakciji Pink.rs javila se Marina Milošević, supruga pevačicinog novog dečka Miloša! Kako kaže, ona nije ni mogla da nasluti da je muž vara sa pevačicom, sa kojom je i ona bila u dobrim odnosima.

– Ja sam Andreanu poznavala kao poslodavca mog muža. On je radio sa njom kao tehničar, postavljao je opremu njenom bendu. Non stop je pričao o njoj, čuli su se, išla sam i ja na njene nastupe, bili smo celu noć na jednom nastupu zajedno… Zvala me je na rođendan svoje majke, znala je i moje dete. Stalno me je pozdravljala, i ja nju – započinje priču prevarena Marina!

– Desilo se to da sam ja otišla na posao, oni na Đanijev koncert, ja otvorila portal i videla – Andreana s novim dečkom, a to je moj muž! Katastrofa mi je bilo, u trenutku mi se srušio svet – kaže Miloševićka za Pink, koja je pokušala da stupi u kontakt i sa Andreanom i sa svojim mužem, međutim bezuspešno.

– Ona je takođe sliku objavila na Instagram, ja sam prokomentarisala: “Lepo ti stoji moj muž”, jer je on moj muž sa kojim ja za tri dana treba da proslavim deset godina braka, sa kojim imam dete, koje ima devet i po godina, koji je do juče živeo sa nama… A više ne! Ona me je blokirala na Instagramu, svuda me je blokirala! Kači slike s mojim mužem, oni su u provodu, a ja sam na ulici sa detetom koje ide u školu. Niko se ne javlja – ona mi se ne javlja, muž takođe, koji ne pita da li moje dete ima da jede, pije, da se školuje.

Prema Marininoj priči, Miloš je njihovoj ćerki potvrdio da je u vezi sa Andreanom.

– Dete mu je poslalo sliku i pitalo ga: “Šta je ovo?”, i onda je rekao da su njih dvoje zajedno. Rekao je i mojoj drugarici da su zajedno. Posle Nove godine su krenuli da se zabavljaju. Sve vreme je živeo i sa njom i sa mnom, ja pojma nisam imala! Da se to nije pojavilo na portalu, to bi se ko zna koliko provlačilo, ja ne bih imala pojma… Ni u jednom trenutku nisam posumnjala – kaže Marina i dodaje da njen muž Miloš najverovatnije sada živi sa Andreanom, budući da nema gde da živi.

Budući da je želela da javno raskrinka svog muža i pevačicu, za koju je smatrala da joj je prijateljica, Marina je dobila pretnje.

– Pretio mi je muž da ostavim njega i Andreanu, da ne komentarišem, da treba da mi bude jasno za koga sam se zakačila, da ih pustim da žive srećni… – kaže Marina i dodaje da je jedino uspela da stupi u kontakt sa Andreaninim bivšim mužem, klavijaturistom Ivanom Miladinovićem.

– I on je, čovek, u haosu. Zaposlio je mog muža tu, bili su dobri i odjednom ti neko tako zabije nož u leđa… Kao što je ona meni, tako je i on njemu. Čovek je u šoku, ponudio mi je pomoć – kaže Marina, koja posle svega želi samo jedno.

Želela bih da vidim da li bi mogli da me pogledaju u oči i da mi kažu zašto su to uradili to mom detetu?! Andreana je znala da on ima dete, da je dete vezano za njega… A sad je u haosu zbog nje i zbog njega. Karma je kučka, sve se vraća… Bog sve vidi. Ona mi je namerno rasturila brak, to mi je dno dna – očajna je Marina.

Skandal u kom je glavna akterka Andreana Čekić, poznatija javnosti kao kuma Darka Lazića dobio je svoj epilog, naime, u javnosti se proteklih dana oglasila izvesna M.M. koja je otkrila da joj je Andreana preotela supruga, Marka Miloševića i da su je od januara oboje varali.

Supruga Andreaninog novog dečka izjavila je da se pevačica družila s njima, da je znala i njihovu ćerku kojoj je devet godina i da su Milošević i Čekićeva u tajnoj vezi od janara za koju je izvesna M.M. saznala iz medija.

Nakon ovog skndala oglasila i pevačica Andreana Čekić “prebacujući loptu” na svog bivšeg supruga i klavijaturistu Ivana Miladinovića koga je optužila da je upravo on oragnizovao ovaj napad na nju:

– Dugo sam razmišljala da li da se oglašavam povodom ove treme jer nisam neko ko voli da se bavi demantijima. Moje javno obraćanje koristim isključivio da se obratim publici koja me voli i koja prati moj rad i kojoj sam, na kraju, dužna da kažem istinu, jer dosta sam ćutala. Presudio je momenat da se odlučim na ovako nešto kada sam dobila jasne dokaze da je čitav ovonedeljni bio navođen, dogovoren i izrežiran od strane čoveka čija sam i sama bila žrtva manipulacije – mog bivšeg supruga Ivana, koji je izjavio, citiram:”Hajde da ih zajedno uništimo”, za šta imam dokaz jer se u suprotnom ne bih usudila da tako nešto bez pokrića ozbiljno izjavim – šokirala je čekićeva odmah na početku saopštenje, a onda je nastavila:

– Želela sam zaista da moj razvod prođe mirno i da budemo primer kako dvoje ljudi posle razvoda mogu da funkcionišu u poslu i da ostanu prijatelji. Trdudila sam se i uspevala u tome da javno ne govorim ništa ružno za čoveka sa kojim sa živela i radila. Pošto mi nije uzvratio istom merom kada sam mu rekla da imam nekog i pošto se zgražavam na njegove spletke, podmuklo ponašanje i laži, vreme je da javno kažem da me je sramota s kim sam živela. Iskoristi je moju dobrotu – dodala je Andreana, a potom šokirala napisavši da saoseća sa suprugom svog dečka koju su zajedno varali:

– Zaista saosećam sa M.M. kao žena sa ženom jer ni sama sebi nisam htela pre godinu i po dana da priznam da u mom braku nema ljubavi, te sam prelazila preko toga doživevši još i da budem javno osramoćena od istog čoveka kroz sve prepiske i prevare koje su završile u medijima, a koji je na kraju uspeo da i tu ženu navede na njeno javno obraćanje u njegovoj režiji. Ivan je veliki manipulator i spreman je na sve, da bi me vratio, jer je pored mene imao finansijku sigurnost koja mu je uvek bila na prvom mestu. Ljudi danas danas svašta nazivaju ljubavlju, žive iskrivljene definicije i odnose kakve ne zaslužuju. I sama sam bila jedna od njih,Živite ljubav i ne pristajte ni na šta manje. S poštovanjem, Andreana Čekić – piše u pevačicinom saopštenju.

izvori: svet/scandal/pink/republika


Povezane vesti