Zelenaši prete da će ga ubiti od batina! Rada zabrinuta za Harisa zbog kockarskih dugova!

Zelenaši prete da će ga ubiti od batina! Rada zabrinuta za Harisa zbog kockarskih dugova!, dečko Rade Manojlović navodno je upao u ogromne kockarske dugove, pa pevačica zajedno sa njim prolazi kroz pakao.

Rada i njen izabrani ne pojavljuju se u javnosti. Bilo je spekulacija da se se povukli kako bi uživali u ljubavi i da verovatno rade na prinovi, ali je to, daleko od istine. Manojlovićka i Haris su mesecima unazad u ozbiljnim problemima, iz kojih ne znaju kako da se iščupaju, a sve je počelo još pre godinu dana, kada se Berković odao kocki. U početku je sam mogao da plaća dugove od svog novca, ali više to ne može jer ne zarađuje toliko, pa mu je u pomoć pritekla devojka.

– Vrlo ozbiljne stvari su u pitanju! Rada je veoma zabrinuta i uplašena za Harisa jer duguje nekoliko desetina hiljada evra. Ona je počela da vraća pare umesto njega, ali veliki dug i dalje postoji. Koliko je situacija ozbiljna, shvatila je kada su zelenaši poslali Harisu poruku da će ga ubiti od batina ukoliko ih bude zavlačio – kaže izvor i dodaje:

– Haris nema tezge kao ranije, samim tim ne može da skupi toliko novca. Rada lepo zarađuje, ali ni to nije dovoljno da se odjednom plati dug. Ona svog dečka voli i spremna je sve da učini za njega. Ipak, ovoga puta ga je uslovila da će mu pomoći, ali mora da zaboravi na kocku. Obećao joj je da će se osloboditi tog poroka. I zasad, kako sam čuo, zaista poštuje njihov dogovor. Ni njemu nije svejedno i uplašen je zbog pretnji, ali veruje da će sve na kraju biti u redu – završava izvor za beogradske medije.

izvor: republika


Povezane vesti