ANA I DARKO SE ZVANIČNO RAZVELI – SVI DETALJI RAZVODA

ANA I DARKO SE ZVANIČNO RAZVELI – SVI DETALJI RAZVODA


i konačno su se zakonski razveli, i to 16. maja. To je i sam pevač potvrdio. Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

– Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu – počeo je Darko, a na naše pitanje o tome da li je bilo zatezanja oko starateljstva nad Lorenom, poručio je da su tu imali najmanje problema.

– O svemu smo se dogovorili. Ćerka će živeti sa Anom, ali će prvi i treći vikend u mesecu provoditi kod mene. Za praznike smo se isto dogovorili da ih delimo jednako, jedan praznik malena je kod mene, drugi kod nje. Sada je najbitnije da je ona najsrećnija i da će uskoro upoznati brata – ističe folker i priznaje da se sada najviše raduje što će njegova verenica Marina Gagić uskoro na svet doneti njihovog sina, kome će dati ime Mihajlo.

– Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo – kaže Darko i dodaje da će Ana i njegova ćerka ostati u stanu u Beogradu u kom su ranije živeli zajedno.

– Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! – kaže pevač.

Pevačici je verovatno pao kamen sa srca što je okončala brak, a pritom joj je pevač ostavio stan i nije se protivio da joj pripadne zvanično starateljstvo nad ćerkom. Tom prilikom nije se libila ni da zagrli Darka, sve vreme je bila nasmejana, naslanjala mu se na nogu, rame i pomno ga slušala šta priča. Lazić je bio nešto mirniji, ali nije izostao osmeh i dobro raspoloženje. Na kraju je Sevićeva pozvala konobara, ali je njen bivši platio ceh. I dobro počastio konobara.

Ana Sević nije želela da govori o okončanju svog i Darkovog braka, pa je po našem pozivu samo kratko poručila da nema komentar i brže-bolje prekinula vezu.

izvor: kurir


Povezane vesti