KATARINA O BIVŠIM MOMCIMA – KLOŠARI

KATARINA O BIVŠIM MOMCIMA – KLOŠARI


konačno je srećna u ljubavi jer je, nakon dužeg perioda, početkom godine ušla u vezu sa jednim biznismenom. Znajući da je pevačica uvek bila džek u društvu i vezama, te da se uvek prva hvata za novčanik i plaća račune, ona u intervjuu otkriva da je finansirala neke bivše momke.

– Kao i uvek, kod mene je radno i paradno. Nedavno sam objavila novu pesmu „Napad panike“ sa Bubom i Džalom, koja je zaludela moju publiku i koja se uveliko svuda sluša. To je nova saradnja, koja me je osvežila. Volim da pratim trendove i da budem inovativna, u svemu da se oprobam. Džala i Buba su napravili fantastičnu pesmu za mene, a donela mi je nove uspehe i novu publiku.

Priča se da je Nataša Bekvalac pobesnela što je tvoja pesma izašla pre njene, koju je takođe radila s njima. Šta znaš o tome?

– Prvi put čujem. Ne znam ni da li je to istina ili nije, ali Nataša je jedna velika ličnost i samouverena žena, tako da ne verujem da može da je iznervira to što sam izbacila pesmu pre nje, iako smo radile kod istih autora.

Imaš dosta hitova, koja ti je pesma donela najviše novca, a koja te je razočarala?

– Definitivno nijedna pesma me nije razočarala. Imala sam tu sreću da od prve pesme krenem samo da nižem hitove. Prva „Jedno đubre obično“, pa „Lutka“, „Geška“ i druge. Svaka pesma je donela mnogo više novca nego što sam očekivala.

Kada platiš autore, spotove, stiliste, šminkere, menadžere, muzičare, da li ti ostane bar 50 odsto zarade?

– Vremenom se cena svih stvari promenila za ovih osam godina koliko sam na sceni. Mogu da se pohvalim da sam u najkraćem roku vratila sve što sam uložila u pesme i spotove. Konstantno radim, i to je pokazatelj koliko sam se trudila i uložila u svoju karijeru.

Poslednjih dana dosta se polemiše o tvojim operacijama. Koje estetske zahvate si radila na sebi?

– Svako ko me imalo poznaje i na „ćao, ćao“, zna da je jedina estetska operacija koju sam radila na sebi povećanje grudi i usne, ako se to računa kao operacija.

Šta si sve radila zbog momaka?

– Malo je reći da sam znala da izdržavam muškarca, malo je i reći koliko sam im para pozajmila, pa ih nikad nisam dobila nazad. Zato neka sve to ostane zakopano u prošlosti, i ne ponovilo se više!

Kaješ li se zbog toga?

– Naravno da imam dozu ljutnje i kajanja kako sam mogla da ispadnem baš toliko glupa i da izdržavam muškarca koji ne želi da radi ništa u životu ili, kako bih ja rekla, klošari. Nije mi pre bilo svejedno, ali smo svesni da prošlost ne možemo vratiti, iako bi 99 posto nas nešto promenilo.

Tvoj bivši dečko Ognjen Vranješ pohvalio te je da si lafčina i najbolja osoba koju poznaje. Da li ti to imponuje?

– Zahvaljujem se na lepim rečima ko god da mi ih je uputio.

Da li si zadovoljna u novoj vezi?

– Moram priznati da sam baš zadovoljna. Imam pored sebe nekog ko me čini jako srećnom, kome je bitan moj osmeh na licu. Zato ne eksponiram svoju vezu, o sreći se ćuti.

View this post on Instagram

📸

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

izvor: Kurir


Povezane vesti