SLOBA IZAŠAO IZ PRITVORA

SLOBA IZAŠAO IZ PRITVORA


Sloba Vasić našao se u centru skandala, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja fizički nasrnuo na svoju devojku, u čiji se stan nedavno uselio. Vasić je nakon toga priveden i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

je umesto po hitovima, uglavnom u domaćoj javnosti poznat po burnim vezama, nasilničkom ponašanju i skandalima koje je izazivao. Ovoga puta, Vasić je u policiji izjavio da su zapravo njegova devojka i njen brat, tukli njega.

Protiv pevača je najpre podneta prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova devojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pevač tukao. Posle saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podneta krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati – rekao je izvor blizak pevaču i dodao:

Inače, u prvoj izjavi koju je spornog dana dao policiji, Vasić je optuživao devojku i njenog brata da su ga tukli, dok su oni tvrdili suprotno – kaže izvor.

Pevač je pušten na slobodu, nakon čega je odmah objavio fotografiju na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Pevač, koji je i ranije imao problema sa nasilnim ponašanjem prema svojim partnerkama, čim je izašao iz pritvora, objavio je fotografiju na Instagram storiju, na kojoj ne izgleda zabrinuto što ima problema sa zakonom i što mu je već određena mera zabrane prilaska, već je nasmejan seo za volan, a nikome na društvenoj mreži nije jasno šta je smešno pevaču.

Vasić je i obajsnio šta može pozitivno da izvuče iz cele situacije. “Ono kada mislite da se sve raspada, možda se baš tada sve slaže na svoje mesto”, stoji u pevačevoj objavi na Instagram storiju.

Kako saznajemo, tužilac je odlučio da Vasića pusti iz pritvora, u kome je proveo 48 sati, i da se u daljem toku postupka brani sa slobode.

– Vasić je u tužilaštvu izneo odbranu koja se nije mnogo razlikovala od one koju je prethodno dao u policiji. Naime, on je tvrdio da nije počinio nasilje u porodici i da nije tukao devojku, već da je ona napala njega, nakon čega joj se priključio i njen brat. Sve vreme je poricao da ju je udario – kaže naš izvor i dodaje da je tužilac odlučio da nekadašnjoj zvezdi “Granda” ne produžava pritvor. Inače, za krivično delo nasilje u porodici zaprećena je kazna od tri meseca do tri godine.

View this post on Instagram

😘

A post shared by Slobodan Vasić (@slobodanvasic_official) on

izvor: Kurir/Blic/pink


Povezane vesti