ŠOK INTERVJU! Darko o porocima, ljubavi, užasnim bolovima, a onda otkrio koliko pati za Anom Sević!

ŠOK INTERVJU! Darko o porocima, ljubavi, užasnim bolovima, a onda otkrio koliko pati za Anom Sević!


nedavno se i zvanično vratio na muzičku scenu, novom pesmom „Majko“, čije reči navode na pomisao da i dalje pati za bivšom suprugom Anom Sević.

– E, pa nije Ani namenjena. Kako sam završio s njom, sve pesme koje su mi bile ponuđene su izgledale kao da ih neko namerno piše u tom fazonu. Svima sam rekao:“Alo, bre, manite me, ljudi, bilo, prošlo, idemo dalje. Ne mogu da patim ceo život. Patnja je prošla, ja sam srećno zaljubljen, obožavam moju Marinu, na Anu ne mislim odavno. Imam vernu, dobru, poštenu i prelepu ženu i srećan sam.

Kad će svadba?

– Svi znaju da ja volim veselja. Međutim, to je bilo dok sam bio mlađi. Sad manje trpim ljude i sledeće godine, ako bog da, pravićemo svadbu. Ove ćemo veselje za rođenje deteta i krštenje, a dogodine ima da se veselimo samo tako.

I dalje voliš uzbuđenja?

– Rekao sam ne drogi, ne brzoj vožnji, ne bahanalijama, ali i dalje sam veliki zavisnik od adrenalina i šta god da mi se desi, ja se toga nikad neću odreći niti ću to bataliti. Kome se ne sviđa, ne mora da me gleda. Sada mi samo moja žena diže adrenalin.

Ali i sad voliš da popiješ?

– Na snimanju spota je bila puna gajba rakije, ali nisu mi dozvolili da pijem. Međutim, volim tu pustu rakiju, ja to ne krijem. Ljudski je popiti malo, nekad preteram, ali nema veze. Šta ću, ja sam, bre, čovek iz naroda. Sada ne mogu da pijem jer ne smem da se zezam. Zdravlje mi je na prvom mestu, moram da se oporavim, ima vremena za piće, dug je život.

Kako ti je sada zdravlje?

– I dalje imam bolove u nogama, ali to je normalno. Idem na vežbe i kontrole, rekli su mi da oporavak traje godinu i po dana i ja sam srećan što sam uopšte živ i što sad radim s vama .

Više nisi nervozan?

– Mene je volja za životom održala. Mislim pozitivno i sada jedva čekam leto da zagrlim sina. Bože zdravlja, u julu ću praviti veliko slavlje. Do tada će nam i kuća biti završena. Sve mi se uklopilo. Nova pesma, nova kuća, nova žena, još jedno dete, srećna porodica. Posle ružnih stvari mora nešto lepo da se desi. Podigao sam ručnu i sada gledam svoje dupe.

izvor: Kurir


Povezane vesti