Andreana javno progovorila o psihičkom zlostavljanju koje je trpela od bivšeg supruga: KOLEGE SU ZNALE ŠTA TRPIM
trenutno je u procesu razvoda od Ivana Miladinovića, a kako je otkrila, tokom svega što ju je snašlo sa partnerom uz nju su bili prijatelji pevači koji su znali da trpi psihičko maltretiranje.

– Kolege su me podržale. Za sve su znali Ana Sević, Darko Lazić Slađa Alegro, Đani i njegova supruga Slađana. Znalo se to negde i svi oni su mi rekli da ih ne iznenađuje što se razvodim. Bili su prisutni baš kad smo nas dvoje bili u klinču, tako da su znali i poželeli mi samo sreću. Trpela sam psihičko maltretiranje, nije me napadao fizički. Žena kao žena se uvek nada da će biti bolje i kada shvati da nije tako, onda ideš dalje i trudiš se da ostaviš to za sobom – rekla je Andreana i dodala:

– Čekam da potpiše razvod i nadam se da će što pre to da bude. Nikakav kontakt nemamo lično, komuniciramo preko advokata i kada me on pljuje preko medija.

Andreanu smo zatekli na proslavi punoletstva sina Bobana Rajovića, a došla je držeći se za ruku sa novim dečkom Milošem.

– On uvek svuda ide sa mnom. Sada sam najsrećnija žena na svetu i ne kajem se zbog svega što je bilo, jer je to put do ovoga sada. Hvala Ivanu što je svojim ponašanjem pokazao da treba da idem dalje – rekla je nasmejana pevačica.Povezane vesti