DARKU HITNO VADE BUBREG?! Mora na još 2 operacije zbog KOMPLIKACIJA jer nije slušao savete lekarauskoro mora na još dve operacije. Naime, navodno Laziću će lekari morati da odstrane jedan bubreg koji je zbog povreda koje je zadobio u stravičnoj saobraćajnoj nesreći prestao da funkcioniše.

“Posle nesreće jedan od dva bubrega ostao je disfunkcionalan, ali ga lekari tada nisu dirali misleći da mu neće smetati i da neće biti komplikacija. Međutim, taj bubreg sada izaziva dodatne probleme u Darkovom organizmu, tako da hitno mora da se odstrani!”, objašnjava izvor, a prenose beogradski mediji pisanje Skandal.

“To će takođe morati da operiše što pre, ali se on ponaša neodgovorno prema sebi. U posledne vreme Darko ne ide redovno na obavezne terapije i kontrole.

Njegovo stopalo još uvek nije zalečeno, iako su lekari bili ubeđeni da će se to regulisati”.

“Darko uopšte ne oseća stopalo i ne može sa se osloni na njega. Da je slušao savete i instrukcije lekara, i da je išao na terapije i fizikalne vežbe, to bi sada već bilo rešeno. Međutim, on je sve radio suprotno, tako da će trpeti ozbiljne posledice”, rekao je izvor.

View this post on Instagram

Kupite SCANDAL! Darku Laziću hitno vade bubreg, čeka ga još jedna operacija! Kako je Miki sklopio nagodnu: Plakao i nudio sve pare da ne ide u zatvor! (VIDEO) . . SCANDAL! u novom broju donosi : Darka Lazića čekaju još dve teške operacije – Moraju da mi izvade bubreg koji je otkazao! Kako je MIki Đuričić nudio sve što ima da ne ode u zatvor! . . TUGA U PORODICI LAZIĆ!  SLEDE DVE JAKO TEŠKE OPERACIJE  DARKU HITNO VADE BUBREG! I zbog ovoga mora na još jednu operaciju: Iznad kuka stvara se kesa u kojoj se taloži krv! Plus! Darko laže, nije se razveo od Ane Sević! . . SVI DETALJI NAGODBE MIKIJA ĐURIČIĆA SA SUDOM!  PLAKAO I MOLIO DA NE ZAVRŠI U ZATVORU! NUDIO SVE ŠTO JE ZARADIO! . . . Scandal! Ekskluzivno otkriva Ovako je Seka drugi put ostala trudna: PILA ČUDOTVORNO ULJE IZ SEDAM KANDILA IZ GRČKE! . . . Besna Milica Pavlović:  KIJI SAM ČESTITALA ROĐENDAN, A NIJE ME POZVALA NA ŽURKU! . . ŠABANOVOJ UDOVICI ODUZIMAJU KUĆU NA DEDINJU! GOCA VILU NIJE DO KRAJA ISPLATILA! . . BIZARNE FOTKE: LUNI VIRI TAMPON! . . OTKRIVAMO JOŠ I OVO! . ŠOK FOTKE: Ispale joj gole grudi! . OTAC U ŠOKU: Moju ćerku će da pojede mrak, prete joj! . FOTO: Pevačica kupila nova kola! . ŠOK TAJNA: Izlečila se zbog molitvi u Jerusalimu! . Moraju da prodaji kuću! . FOTO: Ovaj par je u tajnosti napustio Srbiju! . I ona želi da bude Brenina snajka! . Još puno ekskluzivnih informacija i šokantnih paparazzo fotografija sa mora iz noćnog života, skandala, svađa… Sve ono što su poznati hteli da sakriju prošle nedelje od vas pročitajte samo u vašem omiljenom, najtiražnijem i najčitanijem tabloidu SCANDAL! #scandal #scandaltabloid #scandalrs #scandalmagazin #kijakockar #kija #milica #milicapavlovic #darkolazic #saban #luna #lunadjogani

A post shared by SCANDAL! www.scandal.rs (@scandaltabloid) on

izvori: Kurir/Skandal


Povezane vesti