Estradna mafija preti Darku zbog dugova: Završićeš kao ŠabanDarku Laziću trenutno kipi pod nogama zbog neraščišćenih odnosa sa ljudima koji su usko povezani sa estradnom mafijom, a koji mu sada prete zbog dugova i govore da će završiti kao nedavno preminuli Šaban Šaulić!

Naime, pevač je u nekoliko navrata i pre udesa uzimao novac na zajam i računao na to da će raditi i tako vraćati svoj dug, što na kraju nije uradio, pa sada glavu stavlja u torbu. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, pevač duguje jednom estradnom menadžeru sumu novca od oko 300.000 evra, a te pare je potrošio i za lečenje i za kupovinu skupih automobila i motora.

– Darko je uzimao novac i nemilice trošio. Računao je na to da će dug odraditi gostovanjima i pevanjem i tako ga otplatiti. Uzimao je novac za skupa kola, letovanja i troškove koji nisu mali jer je svima poznato da je novac trošio na kocku i drogu. Međutim, u otplati duga ga je prekinula nesreća i tada je morao da pozajmi pare za lečenje, koje je veoma skupo. I tu već nastaju problemi jer niko nema pare za bacanje. Ti ljudi koji su mu pozajmljivali novac su se jako naljutili jer se nakon lečenja vratio starom životu, a to se nije dopalo ljudima koji su mu pozajmili novac. Darko je ponovo počeo da pije, a plaše se da će u jednom trenutku ponovo uzeti i drogu – tvrdi naš izvor i dalje nastavlja:

– Pozvali su Darka i rekli mu šta da radi. Prvo je bilo da snimi pesmu i počne da peva što pre, a drugo, ako ponovo zagazi u poroke, neće im trebati, a da mu dugove sigurno neće oprostiti. Poručili su mu da će proći kao Šaban Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj folk zvezdi glave došla estradna mafija jer nije hteo da potpiše ugovor i radi sa njima.

Poručili su mu da će proći kao Šaulić, aludirajući na to da je i preminuloj zvezdi glave došla estradna mafija
Podsećamo da je Šabanov vanbračni sin Robert Omaljev izneo tvrdnje da je pevača ubila estradna mafija jer nije hteo da radi sa njima i da nije hteo da potpiše ugovor koji su mu nudili. Povodom svega ovoga pozvali smo Darka, ali do zaključenja broja se nije javljao na telefon.

izvor: Srpski telegraf


Povezane vesti