NOVI ESTRADNI RAT! Rada protiv Milice
svojim komentarom na račun nastupa zadrugarke Sanje Stanković pokrenula je, po svemu sudeći, novi estradni rat! Naime, Sanja, koja inače nije pevačica i muzikom se za sada bavi amaterski, iz hobija, predstavila se pesmom “Baja papaja” Milice Pavlović, a između njene interpretacije i one originalne, Miličine, rada uopšte nije primetila razliku!

“Nisam primetila razliku između originala i tebe”, čime je, saglasni su mnogi, direktno prozvala i omalovažila Pavlovićevu.

– Ne, taman posla! – odmah je pokušala da se opravda Rada kada smo joj prišli u nameri da je upitamo da li je imala nameru da diskredituje svoju koleginicu, a nakon što se u razgovor umešao i Miroljub Aranđelović Kemiš koji je, takođe, potvrdio da je njen komentar baš tako zvučao, Rada je nastavila da se pravda.

– Problem je što sam ja tada bila dole, stavljali su mi ozvučenje, bubice i tako dalje i ono što sam ja čula… ‘Ajde sad da se ne lažemo – u pesmi “Baja papaja” zaista nema pevanja! Nema puno pevanja i nekih zahtevnih melodijskih linija da to ne bi mogla Sanja da dočara kako treba. Ne mislim sad da je to neka arija ne znam kakva, operska, pa da ne smem da kažem da nije ličilo i bilo blizu originala! Pogotovo sa njenim (Sanjinim) nastupom, videla sam da se baš potrudila – dobar kombinezon šareni, medved… Potrudila se da skine spot “Baja papaja”, mislila sam na to – nevešto se pravdala Rada.

– Milica mene voli, ona meni neće ništa da zameri i ne verujem da bi se ona uopšte bilo šta uvredila – zaključila je pevačica.


Povezane vesti