OVO JE PRAVA ISTINA O RADI: Rada otkrila kakvim životom živi

OVO JE PRAVA ISTINA O RADI: Rada otkrila kakvim životom živipoznata je po tome da se uvek trudila da živi kao sav normalan svet. Iako je među najpopularnijim pevačicama na ovim prostorima, te puno radi pa samim tim i dosta zarađuje, ona je otkrila da često ume sama sebi da “zavrne slavinu”. Naime, kako je istakla, ona često zna da pretera kada je trošenje novca u pitanju, pa mora sebe da “kazni”:

– Imam faze kad bukvalno izgubim kompas sa realnim životom i bacam pare na razne gluposti. E onda, da bih sebe kaznila i prizvala zdravom razumu, postavljam sebi ograničenja. Tada na benzinskoj pumpi sipam gorivo za hiljadu, dve… Testiram sebe jer želim da vidim kako to izgleda kad moraš o svemu da vodiše računa – započinje priču Rada i nastavlja:

– Ja imam pripejd račun. Uredno na kiosku uplaćujem kredit za mobilni! Kažem: “Dobar dan, molim vas na taj broj toliko para”, i gotovo! Ranije su me ljudi gledali u čudu, ali navikli su se. Pošto nekad ne znam da se kontrolišem, onda sebi napravim restrikcije i kažem: “E, Radmila, kad ne znaš da se ponašaš, sad štedi, trpi i ćuti” – zaključila je pevačica.


Povezane vesti