Rada se navodno tajno udala za Harisa i trudna je

Rada se navodno tajno udala za Harisa i trudna je, koja se tajno udala za kolegu Harisa Berkovića, navodno je trudna, a radosni vest je prvo podelila sa sestrom.

– Rada se drugaricama žalila da je bole grudi i da joj se stalno spava. Kada su je pitale da li joj je ciklus uredan, ona je rekla da baš i nije, ali da njoj često kasni, pa zbog toga ne brine. Ali kada su krenule mučnine, posumnjala je na trudnoću – rekao je izvor blizak pevačici.

– Umor koji oseća ona je pravdala padom imuniteta, ali ja sam joj rekla da poseti lekara ili da sama kupi test za trudnoću u apoteci i da za svaki slučaj proveri da nije to razlog. Ona se na to nasmejala, rekla je da možda i jeste pošto se ona i Hari već duži period ne paze. Njoj je bilo neprijatno da ide u apoteku jer će je prepoznati, pa sam ja otišla umesto nje i kupila test. Čekala je da Haris dođe kući i da onda uradi. Bio je pozitivan. On se oduševio, a nju je uhvatila panika. Istovremeno se raduje i plaši šta će s poslom jer ima mnogo zakazanih nastupa. Haris joj je rekao da ne brine, da će on raditi, a da ona što pre ode kod lekara na pregled i da sluša njegove savete.

– Nakon venčanja sve su saopštili Saši Popoviću, koji je bio oduševljen ovim vestima i od srca im čestitao. Naravno, pitao je šta će s poslom pošto je ona jedna od najplaćenijih pevačica u Grandu, ali ništa mi nije rekla. Trudnoća je mala, mesec dana, i boji se da bilo šta planira da ne maleriše. Nije čudo što u narodu stoji da se o trudnoći ne priča dok ne prođu tri meseca. Haris hoće da se Rada odmara, a ona čeka da se njen ginekolog vrati sa odmora, pa da ode na pregled ultrazvukom. Tek kada joj on potvrdi trudnoću, odlučiće šta i kako – završava izvor.

STAR saznaje: Porodice se ODREKLE RADE i Harisa: TAJ BRAK MORA DA SE PONIŠTI!

Vest da su se Rada Manojlović i venčali u tajnosti odjeknula je brzinom svetlosti! Kako je PAPARAZZO pisao, oni su pre nešto više od deset dana izgovorili sudbonosno DA pred matičarem u Beogradu, ali za to su znali samo Radina sestra Maja i Harisov najbolji drug. Međutim, ispao je ozbiljan problem u porodici Berković i Manojlović jer su sakrili od njih da su se venčali. Harisov otac Mirsad je toliko besan da je poručio pevaču da više neće da čuje za njih…

View this post on Instagram

🕯🌠🌒

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

izvor: Svet/star


Povezane vesti