SKANDAL: KARLEUŠA IZJAVILA DA SE LOBIRA DA POBEDI DŽEJLA
“Zvezda Granda” je, kao i svako prethodno, otpočelo tako što je 16 finalista izvelo po dve pesme, i to one za koje smatraju da su najbolje otpevali tokom prethodnih krugova. Po završetku ovog dela programa, nastupilo je glasanje.

Pravo na raspoređivanje bodova po evrovizijskom principu, od jedan do 12, imali su određeni pevači, poput Milice Pavlović, Milice Todorović, Saše Kovačevića, Romane, Saše Matića, Nade Obrić, Lepe Brene, Kaliopi i mnogih drugih.

Duž celog glasanja prvo mesto je apsolutno pripadalo Džejli Ramović, 17-godišnjakinji iz Goražda, dok za njom sledila Milica Čikarić.

Za to vreme je televizijska publika sve vreme glasala, a u jednom momentu, pre zaključenja glasanja, saopšteno je da stiglo preko 250.000 SMS glasova.

Prilikom obraćanja publici i žiriju, je uputila kritiku na račun žirija koji je dodeljivao poene kandidatima.

– Primetila sam nepravilnost u glasanju žirija. Ako neko da 12 poena Džejli, to znači da daje glas na osnovu pevanja. Pa, kako onda isti taj član žirija daje jedinicu Milici Čikarić? Obe su poznate po glasu, a ne po performansu ili nečemu drugom. Odakle tolika razlika?! Vidi se da je bilo lobiranja među žirijem – izjavila je pevačica i izazvala burne reakcije u studiju, zbog čega joj je Saša Popović poručio da niko nije znao ko će se naći u žiriju, te da nije moglo da dođe do lobiranja.

izvor: puls


Povezane vesti