SKANDAL TRESE PORODICU MILICE TODOROVIĆ! Tužila zeta jer je prevario za 60 HILJADA EVRA

SKANDAL TRESE PORODICU MILICE TODOROVIĆ! Tužila zeta jer je prevario za 60 HILJADA EVRA


pre izvesnog vremena je, kako se navodi, prošla kroz porodičnu dramu o kojoj nije govorila u javnosti. Milica je, prema pisanju magazina “Svet”, prošle godine ušla u veliki sukob sa zetom, koji joj je godinama bio menadžer i najbliži saradnik. Kako se navodi, Milica je pokrenula tužbu protiv njega zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 evra, koje je namenila za kupovinu stana.

– Pre izvesnog vremena odlučila je da kupi stan na Novom Beogradu i zetu je dala nešto više od 60.000 evra koje je on uplatio firmi koja je gradila zgradu. Dogovor je bio da Milica ostatak novca za stan uplati do kraja godine. Međutim, pošto ona nije ispunila tu obavezu, od kupovine stana nije bilo ništa i zet joj je rekao da je ostala i bez onih 60.000 evra koje je dala kao avans – tvrdi izvor ovog lista, koji je blizak prijatelj popularne pevačice i dodaje:

– Ispostavilo se da je investitor zetu vratio avans, a da joj on to uopšte nije prijavio.

Kako se dalje navodi, Milica je podnela tužbu kako bi povratila novac, a ova situacija je pogoršala njen odnos sa sestrom, koja je stala na stranu svog supruga, te njih dve od tada ne razgovaraju.

SKANDAL TRESE PORODICU MILICE TODOROVIĆ! Pevačica se oglasila za Pink.rs!

U javnosti su se pojavile spekulacije da je pevačica Milica Todorović u lošim odnosima sa pojedinim članovima porodice, tačnije sa zetom i sestrom. Kako se navodi, Milica je pokrenula tužbu protiv zeta zbog sumnje da ju je opljačkao i da joj je uzeo više od 60.000 evra, koje je namenila za kupovinu stana, a da je to pogoršalo i njen odnos sa sestrom, koja je stala na stranu svog supruga.

Kako se ne bismo bavili spekulacijama, mi smo stupili u kontakt sa pevačicom, koja nam je kratko i jasno odgovorila.

– O porodičnim stvarima i porodici neću davati nikakve izjave – poručila je Milica.

EVO ŠTA KAŽE ZET MILICE TODOROVIĆ O SPORNOJ PORODIČNOJ KRAĐI

Milica Todorović u centru je porodične afere zbog navodih 60.000 evra koje joj je bespravno uzeo rođeni zet. Priča je dobila epilog, a gospodin Voja je sve demantovao.

– Ne znam o čemu pričate, to nije istina! Sve je u redu. Ta priča nema veze sa vezom – rekao je Voja, tvrdeći da nikakva tužba od strane Milice protiv njega nije podneta.

izvori: svet/pink/kurir/telegraf/blic
Povezane vesti