Ana slavi ćerki rođendan, ali se Darko nije pojavio
je izveo verenicu Marinu Gagić i sina Alekseja iz porodilišta, a kako smo saznali, folker se nije pojavio na rođendanskom slavlju ćerke Lorene koju je dobio sa Anom Sević.

Naime, iako je devojčica rođena 10. jula, pevačica je mezimici organizovala ludu žurku u jednoj igraonici, a kada smo upitali Sevićevu da li se Darko možda pojavio u nekom trenutku, ona je jedva smogla snage da izusti.

– Nije se pojavio.

Inače, u medijima se mnogo pričalo o tome da je Marina zabranila Darku da prisustvuje rođendanu ćerkice Lorene, a ovo je pevačeva izjava povodom cele situacije.

– Trebalo je da pravimo rođendan krajem juna, s tim što sam ja zamolio da to ne bude vikend, jer tada uglavnom radim. Naravno, baš tada se slavio rođendan i to kao da je svadba i nije moglo da se otkaže. Ali neću mnogo da pričam o tome, ja ću svom detetu proslaviti rođendan kada zapravo i jeste, odnosno 10. jula – rekao je Darko.

On se osvrnuo i na osude koje je pretrpeo od strane javnosti zbog izjave da je “sin nešto posebno”, te je istakao da svoju ćerku Lorenu voli najviše na svetu.

– Ja nikad ne pravim razliku između sina i ćerke. Lorena je moje prvo dete i najviše je volim, kao što volim i Alekseja, on je drugo dete. Ćerkica je maza, ona ti ulazi pod kožu, a sin je naslednik. Dve potpuno različite ljubavi. Marina je sada kod kuće, odmara se. Ja nikome nisam stigao da odgovorim na čestitke, sramota me. Kuma je kao prva čestitala, kuma je uvek prva – zaključio je Lazić.


Povezane vesti