Da li Milica napušta Grand zbog Prije i prelazi na Pink?

Da li Milica napušta Grand zbog Prije i prelazi na Pink?Nakon skoro osam godina i “Grand produkcija”, odnosno Saša Popović, razići će se svako na svoju stranu, a sve to zbog Aleksandre Prijović. Kako Srpski telegraf saznaje, pukla je tikva između zvezde “Granda” i prvog čoveka ove kuće zbog toga što je Pavlovićeva bila nezadovoljna reklamom za poslednji album.

Naime, prema tvrdnjama upućenih, Milica je nedavno bukvalno upala kod Saše u kancelariju tražeći raskid ugovora.

– Milica je pred Novu godinu izdala album “Zauvek”, u koji je uložila preko 100.000 evra, a koji se nije zavrteo na tržištu. Ona je sve vreme vršila pritisak na Sašu da joj treba jača reklama i da je neophodno da joj više puštaju pesme kako bi se izborila sa konkurencijom. Međutim, Saša se nije previše obazirao na ove zahteve, osim sto je češće pozivao u emisije. Zato je Milica platila reklamu za album na Pinku, koja se vrtela skoro tri meseca i koja je mnogo koštala – govori dobro obavešten izvor i otkriva kako je Milici pukao film zbog odnosa koji čelnici “Granda” imaju prema njoj.

– Sve donedavno Milica je ćutala, ali kad je videla pompeznu reklamu za Prijovićkinu novu pesmu, totalno je poludela. Upala je Saši u kancelariju i rekla kako je spremna da otplati dug za ove dve godine, koliko je ostalo do isteka ugovora, i napusti “Grand”. Rekla je i da je ceo slučaj dala advokatima koje je angažovala da raskinu ugovor. Saša je pokušao da joj objasni da u “Grandu” sve gledaju isto i svima daju istu reklamu, na šta je Milica poludela. Rekla mu je da Breninu snajku bukvalno ne skidaju iz emisija i reklamnih blokova, dok nje nema nigde, zbog čega je prinuđena da sve sama promoviše i finansira. Milica je rekla Popoviću da ima sedam dana da se izjasni na koji način želi da raskinu ugovor i da je obavesti – završava priču izvor.

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo i Milicu i Sašu Popovića na brojeve poznate redakciji, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Razlog razlaza je to što su Prijovićku maksimalno izreklamirali, dok je Miličin album prošao bez reklame
U prilog navodima do kojih smo došli govori i činjenica da je Milica je pre desetak dana napravila druženje sa novinarima povodom milijarditog pregleda na Jutjubu, a sve to u cilju promovisanja novih pesama. Čak je napravila i performans miksa nekoliko pesama sa novog albuma, koji je tada premijerno izvela.

Milica Pavlović u “Grandu” je od 2012, kada se takmičila u talent šou programu “Zvezde Granda”. Nakon potpisivanja ugovora Milica je “Grandu” od svakog nastupa davala 50 odsto, što znači da je “Grand” samo od jednog njenog nastupa uzimao 1.500 evra. Sabirajući broj njenih nastupa i sume za koje je nastupala, dolazimo do svote od 150.000 evra, koliko “Grand” profitira godišnje od Milice, tako da je za osam godina Popović zaradio milion i po evra samo na ovoj pevačici. Opšte je poznato da sve pesme i spotove Milica finansira sama, tako da “Grand” nikakvih troškova nije imao.

Nakon što je otpočela vezu sa posinkom Lepe Brene je oslobođena procenta koji je imala prema “Grandu”. Naime, prema tvrdnjama upućenih, lično Brena je rekla Popoviću da za Aleksandru ugovor više ne važi, te da nema nikakvu obavezu prema produkciji, što je izazvalo nezadovoljstvo mnogih koji i dalje “Grandu” svakog vikenda ostavljaju pare od nastupa.

izvor: srpski telegraf


Povezane vesti