Da li se muž Tanje Savić se leči od DROGE? Oglasio se njen PR

Da li se muž Tanje Savić se leči od DROGE? Oglasio se njen PR


vratila se na muzičku scenu u velikom stilu, ali u privatnom životu prolazi kroz najgori period dosad! Posle dugogodišnjih problema sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je bio zavisan od narkotika, morala je da donese tešku odluku!

Dušan je smešten na kliniku specijalizovanu upravo za bolesti zavisnosti. Detalje njegovog lečenja ekskluzivno za Kurir ispričao nam je izvor blizak pevačici.

– Tanja je insistirala na lečenju. Zbog droge su često imali probleme, ona to više nije mogla da podnese. Budući da je Dušan bez previše ubeđivanja pristao na lečenje, proces je brzo započeo i evo traje već nekoliko nedelja – kaže naš sagovornik i opisuje kako izgleda terapija kojoj je podvrgnut Jovančević.

– U Dušanovom lečenju ima nekoliko faza, nisam stručan s terminima pa ne mogu da detaljno objasnim. U pitanju je nekakvo čišćenje organizma od narkotika, čišćenje krvi, detoksikacija organizma, zatim audio-video terapija kojom se zavisniku stvara averzija prema drogi, farmakološka terapija, to znači da će piti lekove, ali i razgovori s psihijatrom. Mora da se uspostavi normalan san, apetit, metabolizam, imunitet, a onda sledi sagledavanje realnosti, uočavanje svojih grešaka. Na kraju mu se ugrađuje blokator, pa droga više nema nikakvo dejstvo ukoliko Dušan krene da je konzumira, ili mu se sloši – kaže izvor.

On dodaje i da je Jovančević u obavezi da nakon vremena provedenog na klinici, što je u proseku dva do tri meseca, redovno da se javlja psihijatru i da dolazi na razgovore. Inače, otkrio nam je i da Tanja svog supruga redovno posećuje, zajedno s decom.

– Dva puta nedeljno su dozvoljene posete, a Tanja dolazi redovno. Vodi i sinove kako bi viđali tatu, a pošto je to dobro opremljena klinika, deci nije dosadno. Dušan tamo ima svoj apartman, ali i razne aktivnosti – bilijar, bazen, pa se dečaci igraju s njim – kaže izvor.

Oglasio se PR Tanje Savić

– Nemamo nikakav komentar i nećemo se oglašavati povodom toga. Rešićemo to na način na koji treba da se reši, rekli su iz pevačicinog PR tima i negirali celu priču:

– Naravno da nije istina.
Povezane vesti