Darko nije bio na Loreninom rodjendanu, pa isprozivao Anu
je organizovala žurku povodom petog rođendana ćerkice Lorene, međutim, nije se pojavio. Kako smo saznali, Anin partner Daniel je zabranio pevačici da rođendan organizuje sa bivšim mužem, jer se oko njega sve češće svađaju! A da bi izbegla neprijatnosti, Ana je mudro zakazala žurku 29. juna znajući da je Darko tada u Cirihu na nastupu. A i Danielu se dopalo što mu je pripala glavna uloga… Ovu priču koju je Star prvi objavio potvrdio je i pevač.

– Sve to je zakuvala moja bivša žena! Htela je da ispadne kako se namerno nisam pojavio na ćerkinom rođendanu jer je znala da će me mediji napasti. Trebalo je da Loreninu zabavu napravimo krajem juna, a ja sam Ani izričito rekao da samo ne bude za taj vikend jer idem u Cirih na nastup. I ona je našla baš u tu subotu da zakaže rođendan – kaže Darko i dodaje:

– Što se mene tiče, svojoj ćerki ću proslaviti rođendan 10. jula, jer je tog datuma i rođena. Napraviću veliko slavlje u jednoj igraonici.

– To je moja bivša žena Ana sve lepo namontirala! Namerno je to uradila da me pljuju novinari! Trebalo je da pravimo rođendansku žurku Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend jer je vrlo moguće da ću raditi tada, znate svi kakav je posao pevača. Uglavnom se radi vikendom. Kasnije sam saznao da radim, a oni su svakako zakazali rođendan, pa mi je rečeno da to ne može da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo kakvim se ona stvarima bavi. Verovatno nije htela da budem tu. Nema potrebe da ja tu nešto sada detaljišem kada je sve prošlo – rekao je Darko.


Povezane vesti