Marinu zadržali u bolnici, evo šta je razlogMarina Gagić, verenica Darka Lazića, porodila se i na svet donela sina Alekseja, kojem se ponosni tata neizmerno obradovao. Iako je bilo planirano da ode po verenicu i dete, Darko se nije pojavio ispred “Narodnog fronta”, a u izjavi otkrio je zbog čega su Marina i Aleksej još uvek u porodilištu.

– Ipak ne izlaze iz bolnice danas. Ostaju još par dana, tako je odlučio doktor zbog ove epidemije što vlada, pa za svaki slučaj, šta znam… U nedelju će da ih puste kući, dolazim po njih, Bože zdravlja – objasnio je Darko za Pink.

izveo je sina Alekseja iz porodilišta tek šest dana nakon što se Marina porodila. Naime, babe je završila na infuziji i to je pevača baš uznemirilo, a da sve bude gore, nije mogo ni da ga vidi uživo, već samo na slikama koje mu je verenica slala.

– Nisam znao šta ću sa sobom! Dođem u porodilište, a ne daju mi da vidim sina, ludeo sam od nervoze i od brige! I još mi kažu da je na infuziji, ma strašno! Baš sam se prepao! Ali nije bilo, Bogu hvala, ništa opasno. Marina je mnogo sitna i slaba, pa se beba izmučila dosta tokom porođaja. Zato su morali da ga prikače na infuziju i to me je baš uplašilo. Premro sam od straha. Aleksej je malo krupniji, 3700 je težak, povukao na taju, a ona malena, i zato se namučio, ali dobro, sve je to uobičajeno, nije ništa strašno. Plašio sam se da nema neku bakteriju, ali sve je u najboljem redu – objasnio je folker!


Povezane vesti