Milica: Breni ću biti bolja snajka od Prije

Milica: Breni ću biti bolja snajka od Prijenakon albuma Zauvek publiku je iznenadila performansom na svom jutjub kanalu, koji je poklonila svojoj publici za 500 miliona pregleda.

Imala si zdravstvene probleme, kako si sada?

Nažalost, moji saradnici već su svima otkrili da sam ovih dana veoma loše, iako sam to vešto krila, sada moram da kažem da sam danima na infuziji i da baš zbog toga svuda kasnim. Znam da se peviči tako stalno vade, ali nisam neko ko laže, niti primam infuzije i vitamine pred nastupe, ja reagujem, što bi naš narod rekao, kada dođe voda do poda. Imala sam nenormalno visoku temperaturu tri dana zaredom. Moja je greška što dođem sa nastupa kasno, rano ustajem, slabo spavam, spremam nastupe… Samo je ovaj video-performans iziskivao mnogo rada, truda i odricanja i u radu i u montaži. U jednom trenutku telo je to moralo da mi naplati, cena koju sam platila zdravljem poslednjih dana nije nimalo jeftina, ali ne žalim jer na kraju se svako moje veliko zalaganje isplati.

Zašto svi govore da si veoma teška za saradnju? I Marina Tucaković žali se da si zahtevna…

Tu njenu izjavu objavila sam na svom instastoriju, čak sam je i tagovala sa velikim mojim komentarom „Pa nije valjda!“, na šta mi je Marina odgovorila: „Pa zato što je tako, šta da radimo kada je to stvarno tako. Ti nas jednostavno teraš da budemo bolji.“ Bila ja naporna ili ne, bitan je samo onaj finalni proizvod koji je fenomenalan kada se spoji moja energija sa Marinom Tucaković. Mnogo sam joj zahvalna na tome, na svakoj pesmi koju mi je napisala, jer ta žena je vanserijski talenat.

Posle tvog dueta sa Acom Lukasem, on je uradio spot i pesmu sa Majom Berović…

Aca i ja smo u fenomenalnim odnosima, mi smo vrhunski prijatelji. Pouzdano znam da sam jedna od retkih koju je ispoštovao, bio je na snimanju spota tačan, dolazio na vreme. Mislim, kako zračiš, tako i privlačiš. Da nije smatrao da zaslužujem da me ispoštuje u svakom smislu, sigurno ne bi… Što se tiče Maje Berović, ona uvek zna šta radi i uvek je u trendu i moderna. Lukasu nisu potrebni dueti, i da ne snimi ništa više do kraja karijere, imaće nastupe i biće tražen, takva je ličnost. Ne sumnjam da će njihov zajednički napor uroditi plodom, kao i sve što Lukas uradi.

Šta se dešava na tvom ljubavnom planu? Filip Krajinović?

Ovo je već pitanje za njega. Neka se on izjasni jer ja ne znam šta bih više dodala na ovu temu. Pratim Filipov rad i dopada mi se kako se njegova karijera razvija. Mislim da je fin i vaspitan dečko.

A Stefan Živojinović?

Stefan Živojić je meni mnogo drag, mio, vaspitan. Nije ni čudo kad znamo iz kakve porodice dolazi, ko su mu roditelji i kakva je njihova slika u javnosti. Ništa manje ne može ni da se očekuje od njihove dece. Meni prijaju dobri ljudi, nasmejani, pozitivni, vedri, a on je takav. Mi se družimo i mnogo mi prija druženje s njim.

Šta bi ti falilo da posle Prijovićke postaneš druga Brenina snajka?

Čija god da budem snajka, biću najbolja snajka i najviše će mene voleti. I samo mene.

Znači, bićeš Breni bolja od snajka od Prije?

Ja sam rekla čija god snajka da budem biću najbolja i voleće me najviše od svih ostalih snaja koliko nas bude bilo već.

izvor: svet


Povezane vesti