Prija udara na Jelenu! SPREMA SE VELIKI OKRŠAJ! Popović za novi žiri izdvojio MILION EVRAudariće na Jelenu Karleušu u 11. sezoni “Zvezda Granda”! Kako saznaje Informer, je za honorare za novi žiri izdvojio čak milion evra, a 100.000 namenjeno je snajki Lepe Brene, koju je JK vređala da je “seljančica koja se druži sa šljamom”, aludirajući na Cecu Ražnatović.

– Popović uveliko sprema novu sezonu “Zvezda Granda”, koja kreće u septembru. Rešio je da digne gledanost, pa je u žiri pozvao snajku svoje prijateljice i gazdarice “Granda” Lepe Brene. Aleksandra je to oberučke prihvatila – otkriva izvor i dodaje da direktor “Granda” očekuje da će između Karleuše i Prijovićke leteti perje pred kamerama.

– Biće interesantno kad se nađu jedna pored druge i počnu da se prepucavaju! Njih dve su u lošim odnosima otkad je Prija na Instagramu postavila fotku sa Cecom. JK, koja godinama otvoreno ratuje sa Ražnatovićevom, odmah ih je žestoko izvređala – podseća naš sagovornik.

Karleuša se, naime, tada javno obratila Breninoj snajki, i to baš ispod “sporne” slike: “Draga Aleksandra, izuzetno si mi draga i slatka. I zato ću ti ovo sada javno napisati. Tebi ovaj polusvet i šljam ne treba.” Prijovićka je obrisala Jelenin komentar ispod slike, a pop pevačica se zatim oglasila na Tviteru: “Uvažiš seljančicu Priju (zbog Brene), napišeš joj dobar savet, a ona to obriše i opet postavi sliku sa Nanogicom. Šta ti je ruralni pedigre!”

Kako saznajemo, pored Prije, Popović planira da u žiri dovede zvezde iz celog regiona. Njegova ideja je da napravi nadmetanje između postojećeg tima u kom su JK, Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Đorđe David, Marija Šerifović i novog, koji bi činili pevači sa prostora bivše Jugoslavije.

– U sudijskoj stolici sedeće Severina Kojić, za koju je JK govorila da je “jadnica koja loše puši”! Saša uveliko pregovara i sa još jednom hrvatskom zvezdom Jelenom Rozgom, za koju se nada da će ovih dana potpisati ugovor. Ekipi bi trebalo da se pridruži i novopečena Karleušina drugarica Dara Bubamara. Jelena je insistirala da Popović pozove Daru jer želi da ima nekog u svom timu kad krene frka sa Prijom i Seve – ističe naš sagovornik.

izvor: informer


Povezane vesti