ZVEZDE GRANDA 2021 – cela 67. emisija (15. 05.) – snimak zadnje emisije – Dalje su prošli Marko, Tamara, Hamza, Zorana, Srđan, Melani, Aleksandar, Elsan, Zoran, Aleksandar, Nataša, Belma, Melika i Mahir2021 – cela . – (15. 05.) –

Takmičari koji su direktno prošlu u šesti krug su:

Hamza Sokolović- Dragan Stojković Bosanac

Zorana Mićanović- Aleksandar Milić Mili

- Aleksandar Milić Mili

- Viki Miljković

-

Elsan Pilica- Viki Miljković

Zoran Petrović- Dragan Stojković Bosanac

-

-

Takmičari koju su prošli iz baraža:

-

- Đorđe David

- Marija Šerifović

Melika Moranjkić- Jelena Karleuša

Produkcija je odlučila da direktno prolazi i koji iz opravdanih razloga nije bio u mogućnosti da nastupa večeras.

Aleksandar Pralica i Armin Huremović – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Aleksandar se predstavio pesmama “Pratiš me u stopu” i “Ne znam gde si”, dok je Armin otpevao “Umri u samoći” i “Bosanac”.

Rezultat na kraju duela je bio 5:1 u korist Armina.

– Huremović nije mogao da dolazi na probe, bila je zatvorena Slovenija, radili smo preko Vibera koliko smo mogli… – rekla je Viki.

– Ja sam dobila nervni slom, Pralice ovo nema veze sa tobom, repeticija ovih refrena ovo je druže direktno u ludnicu da se ide. Ja sam doslovno doživela nervni slom – rekla je Marija.

– Baš kao što pesma i kaže “Raspadam se”, raspao si se skroz – dodala je Snežana za Pralicu.

– Gledaoci u toj meri ne mogu to da osete, zato što to na televiziji drugačije zvuči, ali ovde u studiju je bio pakao – rekao je Popović.

– Kandidat broj dva, odabir pesama mi je bio odvratan, dala sam ti glas samo zato što si dobar frajer – rekla je Karleuša.

– Ja sam mislio da niko neće dati glas, vidim da su se svi ućutali i reko ajde ja radi reda da dam glas. Nije tu velika razlika bila između vas dvojice večeras. Nemojmo sada na ovog drvlje i kamenje, a ovaj je isti bio. Nije bio dobar ni jedan ni drugi, ajmo da budemo realni – rekao je Bosanac.

– Armine, ja te pratim od početka, imaš potencijala i sa tobom može jako lepo da se radi – zaključio je Mili.

Nakon ovoga žiri je nastavio raspravku, te su ustanovili da Arminu nije odgovarao izbor pesama, dok ga je Viki kao njegov mentor branila.

Hamza Sokolović i Belma Huseinefendić – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Hamza je pevao pesme “Volim da te volim” i “Kad me svi zaborave”, dok se Belma predstavila pesmama “Da sam ja netko” i “Ako je vrijedilo išta”.

Rezultat na kraju duela je bio 6:4 u korist prvog takmičara.

Hamza je prišao Belmi tokom njenog nastupa i poklonio joj ružu na sceni, u tom momentu svi su zapazili da je to jako zasmetalo njenoj mentorki Jeleni Karleuši. Karleuša je smatrala da je Hamza ovim gestom samo dekjoncentrisao Belmu, te mu je Karleuša uzvratila istom merom tako što mu je prišla na sceni kako bi ga omela i dekoncentrisala.

– Dečko, sada si smetao kandidatu u najtežem momentu pevanja, dekoncentrisao je sa ružom, tvojim budalaštinama u momentu kada peva najteži deo pesme, sada si to uradio mom kandidatu i nemoj više nikada nikome. Ja ću ti ovo zapamtiti vrlo, zato sam ti prišla da bude isto kao što si ti njoj smetao i dekoncentrisao je – rekla je Karleuša.

– Ćuti bre, nemoj da napadaš kandidata na takav način. Obrazloži lepo, nisi trebao Hamzo usred pesme davati ružu, imao si najbolju nameru, kaznićemo te zbog toga idući put… Jelena je izašla, podvalila ti je pazuh pod nos, ti si se iskobeljao, otpevao si. Belma nije pevala na nivou – rekao je Bosanac.

– Ne može dobrog pevača da omete neko ko dođe da mu poljubi ruku i da cvet – rekla je Snežana.

– To se ne radi usred pesme imao je solo momenat ili kada jhe završila pesmu – rekla je Ana.

– Prvo pitanje Hamzo da li si sa Belmom razgovarao da ćeš napraviti neku foricu? – pitala je Marija.

– Da, to je bio naš dogovor – rekao je Hamza.

– Dakle, Belma je za to znala – zaključila je Marija.

Marko Petković i Zorana Mićanović – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Nataša je pevala pesme “Preboleću” i “Ne kunite crne oči”, dok je Marko otpevao “Plavuša” i “Hajde cico”.

Rezultat na kraju duela je bio 6:6.

– Ja nikada nisam videla da neko ima takvo scensko ponašanje i takvu samouverenost, tako da peva i da ima takav bezobrazluk u pogledu – rekla je Jelena za Zoranu.

– Bilo je grešaka, ali to što si pevala je bilo okej. Mislim da je Snežana najadekvatnija da komentariše sve greške koje su se dogodile u pesmi. Ti si veliki potencijal. Kandidat broj dva je bio odličan. Ono što je važno je da držiš pažnju – rekla je Marija.

– Marko, bravo, jednu zamerku nisam čula. Devojčice, ti si bogom dana da radiš ono što ja volim i meni slični pevači. Takav talenat je nešto što samo bog može da da – rekla je Snežana.

– Rekla si da si imala veliku tremu, kako onda pevaš dete kada nemaš tremu? – pitala je Jelena.

– Duplo bolje – nadoveza se Saša.

– Nepogrešivo se vidi ko će da bude uspešan, ne samo u ovom poslu nego generalno u životu po načinu na koji gleda pogotovo kad je u frci, a ti si kad je frka imala pogled mlade predatorke. Ovaj život će biti velika borba, a ti ćeš biti veliki borac! I ja moram da kažem za 15 godina skidam ti kapu – rekla je Karleuša.

Na kraju Saša je odlučio da dalje ipak ide Zorana Mićanović.

Tamara Selimović i Srđan Stanić – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Oba takmičara su se poprilično potrudila da razigraju žiri, a sudeći po glasovima, u tome su i uspeli.

6 prema 5 glasano je, u korist drugog kandidata.

– Đorđe, brate mili, pa pogledaj prva tri para. Pa ako njih dvoje nisu za šest – šest, da l si lud brate – iznervirala se Marija, a Saša ju je smirivao – Čekaj ja nešto da kažem Maro. Ovim si Đorđe, samo pokazao da se ne razumeš u narodnu muziku, jer je kandidatkinja broj jedan bila bolja od kandidata broj dva.

– To nije istina! – pobunio se Mili.

Mišljenja su bila podeljena, a Saša je nastavio – Prva pesma kod Tamare je doktorski otpevana. Prvo što je jedna od najtežih koja je pevana ovde i ona vredi za dve njegove pesme. A “Plava ciganka” nije takmičarska pesma, ona se peva kad prođe finale, pa u emisiji gde je šou.

Viki se složila sa Sašom, a zatim su svi konstatovali da Srđanova boja glasa nije ista kao u prošlom krugu.

– Ti si devojko prvu pesmu odvalila! Bravo, za tebe nema zime i nepošteno je da i ti nemaš šest glasova – rekla je Snežana.

– Ja sam uvek za takmičenje i tvrdim da je ovo jako napeto, pošteno, nepošteno s vremena na vreme, navijački i mislim da ne bi smeli da Đorđa tako da sečemo da nema pravo da glasa – rekao je Bosanac, a Marija je dodala – Kockasti je na*ebao. Ali ne u takmičenju, već samo zato što se ispostavilo da je gluv. On je sad zvanično za mene i gluv.

– Bila si najbolja otkako dolaziš ovde – rekla je Ana, a Marija je najavila – Do kraja emisije, idu svi u baraž, ja se do sad ni sa kim nisam igrala, ali sada svi ima da završe u baražu!

– Sad je Marija potvrdila ono što govorim, da svi njeni kandidati moraju da imaju šest glasova ili drama! – povikala je Jelena.

Nakon svega, oglasio se David pa rekao – Kockasti nije na*ebao, kockasti može da ti objasni par stvari kada se ugase kamere. Sa mnom tako nemoj da razgovaraš, a Marija ga je upitala – Šta ti imaš meni da objašnjavaš i upireš prstom u mene?!

– E zato ja ne volim škorpije, pogledajte – vikala je Jelena u glas sa ostalima – Oboje će proći, manite se škorpijetine mračne, zle, manite se osvete.

Za sam kraj Marija je imala samo jednu poruku svima – Baraž može da počne!

Arijana Kelečević i Melani Durmić – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Ovaj duel završio se sa 6 prema 2 u korist Melani Durmić.

Zbog ispadanja Arijane, Mili naljutio i rekao – Ovo nije u redu. Nije u redu prema šouu, ne prema vama.

Sa ovim se složio i Saša i rekao da je Arijana trebalo da dobije bar još jedan glas.

– Nije mi se dopalo, amaterski mi je bilo sve, a kandidatkinja broj dva, bilo mi je lepo – reko je Džordž, a Jelena je bila saglasna sa njim – Ovde se vidi da se nije radilo sa kandidatom, ali po prvoj pesmi se čulo da ti znaš da pevaš. Pritom si rasna devojka koja izgleda top.

– Ja ne znam šta je ovde falilo – oglasio se Bosanac – Sem ove druge pesme kod prvog kandidata. Ja mislim da je bilo za tri glasa da Saša presudi. Napredovala si u ovom krugu za moj glas.

Ana je radila sa Melani, pa kada je Bosanac pomenuo da previše kalkuliše dok peva, potvrdila je i sama – Veliki si talenat, ali se plašiš da podigneš intonaciju za pola tona. Dok god to ne preguraš, stagniraćeš. A kada budeš izašla iz doze komfora, ti ćeš se bolje osećati.

– Arijana, prva pesma tu i tamo, a druga ništa. Sve stoji da si lepa devojka, ali moraš da poradiš na pevanju. Loš izbor pesme – rekla je i Snežana.

Viki je priznala da je žiri u potpunosti u pravu u vezi sa njenom kandidatkinjom, a Mili se svojoj kandidatkinji izvinio u svoje ime i u ime žirija, za koje smatra da su jako pogrešili.

Saša je pozvao Arijanu da se prijavi u sledećoj sezoni jer je svestan da ona nije trebalo da ispadne.

Aleksandar Ljubičić i Milica Pantić – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Glasanje se završilo u korist Marijinog kandidata koji je maksimalnim brojem glasova otišao direktno, dok će se Milica sa 4 glasa boriti u baražu.

– Lepo i korektno, to se tako peva – rekla je Viki i dodala – Što se tiče Milice, u prvoj si bila dobra, a u drugoj si potonula, ali prosto nisam želela da povlačim glas.

– Ja sam dao prvom kadndiatu glas, peva fantastično, nije to moj ukus ali jednostavno ne mogu da ti ne dam glas. Milice, super si i draga, ali ode sve u falš – komentarisao je Mili.

Đorđe je istakao da mu je Aleksandar prvom pesmom ugrejao srce, te da smatra da je njegova izvedba bila na najvišem profesionalnom nivou.

– Gubitak snage Milice, i nisi mogla da izguraš do kraja, ali druga pesma je bila fenomenalna. Zaista si zaslužila glas – obratila se Ana Milici.

Bosancu su se svideli oboje, ali je zamerio Aleksandru jedno – Što nisi jedan pogled bacio koleginici koja je iz petnih žila navijala?

Kandidat je rekao da nije želeo da ga ona dekoncentriše, dok se Saša dobacio – Ćuti, ajde, možda je žena ljuboromna, pusti to.

Snežana se osvrnula na to zašto Milici nije dala glas – Imaš divnu boju glasa i drskost koja je jako važna, međutim, ti si se u prvoj pesmi raspala.

Jelena smatra da je niko nikada nije bolje otpevao prvu pesmu od Milice, te da je upravo zbog nje zaslužila 6 glasova.

Marija se zahvalila svom kandidatu što je uradio sve kako su se dogovorili.

Elsan Pilica i Valentina Rubin – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Pilica je osvojio maksimalnih šest glasova žirija, dok je Valentina dobila tri.

Snežana Đurišić i Ana Bekuta su se složile da je Elsan bio odličan, dok su Valentini zamerile da je bio loš repertoar i kao i da ne vide napredak u njenom izvođenju.

Bosanac je sledeći dobio reč, a kako nije bio siguran da li se čuje izvršio je tonsku probu- Halo, halo da li se čujemo- upitao je on, a Jelena je dobacila kako njihova družina više liči na glumačku postavu popularne serije “Alo, alo”.

– Bosanac bi igrao onu babu- kroz smeh je rekao David, a iako je Jelena poželela da bude Helga ipak su se složili da ta uloga više pristaje Snežani Đurišić, dok bi ona bila Edit.

-Popović bi bio her Flik, a vlasnik krčme Mili- kroz smeh su dobacivali svi članovi žirija.

Bosanac je odlučio da prekine ovu temu i prešao na komentarisanje kandidata- Elsane bio si odličan, naročito u prvoj pesmi, a ti Valentina nije bilo dovoljno kao što je rekla Ana.

– Meni je samo žao što ti ne koristiš sve prilike koje ti se pružaju- poručila je Marija Jeleninoj kandidatkinji, a Pilicu je pohvalila i zamolila ga da ne izgovori hvala lepo ili hvala od srca.

– Hvala Mare care- odgovorio je Elsan.

Marija je ispričala kako Viki “brifuje” žiri o svojim kandidatima, a ona je odgovorila kako to svi rade.

– Mislim da je Pilica fantastičan kandidat. On tek treba da napreduje i onda “peglam” moje drage kolege. oni nekad oni uvaže nekad ne ali svi peglaju ne peglam samo ja- objasnila je Viki.
Na kraju Saša Popvić je odlučio da Valentina ide u baraž.

Zoran Petrović i Nikola Stanišić – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Žiri ih je nagradio izjednačenim brojem glasova 6:6 dok je u preglasavanju prednost dobio Zoran.

Ana- Petroviću, odličan u drugoj pesmi si briljirao i to ti je donelo šest glasova. Momak broj dva simpatično.

Mili se složio da oba momka poseduju izuzetan šarm i da upravo to voli da vidi na sceni, a Viki dodala kako je to nekada i bitnije od samog pevanja.

– Ja bih za Zorana rekla da si starmali. Kao čika sa 19 godina ali u najpozitivnijem smislu. Tako siguran i šarmantan, previše ozbiljno i čudno lepo za dete od 19 godina, prelepo i mnogo si sladak emituješ lepu energiju- poručila je Jelena.

Na kraju, Bosanac je pohvalio svog kandidata koji je takođe muzičar i svira harmoniku, klavijaturu, gitaru i kontrabas.

Bosanac je pohvalio svog kandidata- On je jedan divan momak jer je muzičar završio je osnovnu muzičku školu a sada uporedo sa ekonomskom ide i u srednju muzičku školu i svira harmoniku, klavijaturu, gitaru i kontrabas.

Marija je poručila Nikoli da je pokazao šta zna u drugoj pesmi koju će pevati u baražu.

Aleksandar Josifovski i Melika Moranjkić – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Standardno dobri, svako u svom muzičkom žanru, oduševili su publiku i stručni žiri, a Aleksandrov mentor posebno se zahvalio Mariji Šerifović što je njegovom kandidatu dala glas.

– Dođi ovamo da te zagrlim kockasta- rekao joj je Džordž, dok se Šerifovićeva predomišljala da li da mu pruži to zadovoljstvo.

– Ma beži bre tamo- gurala ga je od sebe, a pošto nije odustajao od grljenja, pevačica je pribegla drugom metodu te ga uhvatila za nezgodno mesto.

Kada je došlo vreme preglasavanja, žiri je bio podeljen te su kandidati dobili po tri glasa, a Saša Popović usput je opsovao jer je ponovo najteža odluka pala na njega.

– Možda mi je malo falilo gasa kod kandidata broj jedan, ali možda ste i to hteli. Sa druge strane Melika od kada se takmičiš imamo probleme sa tobom, a ovog puta je ovo bilo tvojih najboljih par minuta- poručila je Marija.

– Ja Aleksandra neću da komentarišem, sve mi se dopalo. A ti si devojčice dobar pevač, ali nisam pristalica diranja tih nekih pesama poput ”Lela Vranjanka”- komentarisala je Snežana Đurišić.

Bosancu je Josifovski baš legao pa čak i počeo da mu liči na Đorđa, dok je Melikino izvođenje nazvao otmenim i prelepim.

– To ili se rodiš ili ne. Ja sam preponosna- poručila je mentorka Jelena, dok je Đorđe poručio svom kandidatu da će ga prebiti kao mačku zbog sitnih grešaka- Pokazao je u prvoj pesmi da može prirodnim glasom da peva jako lepo, što retko koji roker može.

Saša Popović nije mogao da odluči koga da pusti dalje, pa je ponovo ubacio novčić u igru, a igrom sreće direktno dalje prošao je Aleksandar, dok će se Melika boriti u baražu.

Nataša Vodeničar – (15. 05.) – šestdeset sedma emisija – dueli

Naime, takmičarka iz Pančeva borila se sama u duelu, jer se njen protivnik iz opravdanih razloga nije pojavio. Numere “U šaci me imaš” i “Lutka za bal” bile su izbor ove devojke i očigledno pzn pogodak, budući da je dobila svih šest glasova žirija.

– Njen partner u duelu je trebalo da bude Mahir Mulalić, ali mu je preminula mama od korone. Da je on ovde, verovatno bi dobio svih šest glasova i dobio ovaj duel, ali dobro…-, počeo je da objašnjava Saša Popović, ali ga je Marija Šerifović prekinula i pohvalila takmičarku.

– Kada sam videla večeras šta će da peva, bila sam u fazonu “Ova je poludela totalno”. Ali iznenadila si me jako, hrabro i dobro si se izborila sa ovim programom – rekla je Šerifovićeva, dok je Snežana Đurišić dodala: – Svima si lupila šamar, ali pozitivno mislim, naravno.

Jelena Karleuša pohvalila je Natašin nastup, pa je pohvalila da je ona najbolji dokaz da vežba i rad uvek donesu rezultate.

– Ovde nikada niko nije pevački napredovao kao što si ti – rekla je Karleuša, dok je Sneška dodala: – Mukotrpan rad se uvek isplati.

Takmičarka se zahvalila mentorki Ani Bekuti, pa otkrila da joj je za ovaj nastup pomogla i Aleksandra Radović koja joj je poslala matricu.

– Hvala svima i mom mentoru i Dušanu Kaličaninu i Aleksandri. Inače sam njenu školu pevanja nekada pohađala – rekla je Nataša.

Povezane vesti