ZVEZDE GRANDA 2021 FINALE: Pobednik je Mahir Mulalić – cela 74. emisija (26. 06.) – snimak zadnje emisije– Pobednik je – (26. 06.) –

Finalisti su: Mite Stoilkov, Valentina Kuzmanović, Muharem Hadrović, , , , , Krstinja Todorović, , Isak Šabanović, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, , Mahir Mulalić, Nemanja Petrović i .

Krstinja Todorović – Ludi letnji ples – – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Prva ove večeri u velikom finalu predstavila se Krstinja Todorović (24) iz Podgorice čiji mentor je bila .

Krstinja je na sceni zablistala u elegantnoj crnoj haljini, a otpevala je pesmu grupe „Plamingosi“ i Luisa „Ludi letnji ples“. Krstinji se na sceni pridružio i kolega iz takmičenja Mahir Mulalić. Njih dvoje su uspeli da razgale publiku i sve u studiju podigli na noge.

Aleksandar i Dimitrije Kazić – Pukni zoro i Skeledžija – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Pod rednim brojem dva nastupili su braća Aleksandar (37) i Dimitrije Kazić (30) iz Kovina čiji mentor je bio Saša Popović.

Oni su otpevali pesmu Miloaša Radovanovića „Pukni zoro“ i pesmu „Skeledžija“ koju u originalu izvodi grupa „Garavi sokak“. Aleksandar i Dimitrije su ponovo izazvali oduševljenje publike koja je sa nestrpljenjem iščekivala da vidi u kakvom kostimu će se ovoga puta pojaviti. Za prvu pesmu imali su kostim po ugledu na glumaca iz filma „Montevideo“ dok su za drugu pesmu bili obučeni u skroz drugačijem stilu. Kao i uvek kada su oni u pitanju uspelu su da izmame osmeh na lica publike, ali i stručnog žirija i dobiju gromoglasan aplauz.

Muharem Hadrović – Juče još i Ko ti to grize obraze – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Pod rednim brojem tri predstavio se Muharem Hadrović (23) iz Olova čiji mentor je bio Đorđe David koji je pevao pesmu Zdravka Čolića pod nazivom „Juče još“ i pesmu Tošeta Proeskog „Ko ti to grize obraze“.

Njemu su se na sceni priključile plesačice. Žiri i publika uživali su u Muharemovim fenomenalnim izvedbama, a na samom kraju nagradili su ga velikim aplauzom.

Ivana Bogićević – Hajde i Muškarci – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Ivana Bogićević zapalila je scenu pesmama “Hajde” i “Muškarci”.

Isak Šabanović – 21. vijek i Pljuni I zapjevaj – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Pod rednim brojem pet predstavio nam se Isak Šabanović (25) iz Bijelog Polja.

Odeven u svom prepoznatljivom, rokerskom fazonu izveo je splet pesama ‘’21. vijek’’ , ‘’Pljuni I zapjevaj’’ I ‘’Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac’’. Na sceni mu se pored benda pridružio I mentor Aleksandar Milić Mili, koji je svirao gitaru, a sve je bilo ispraćeno sjajnim pirotehničkim efektima. Ono što je privuklo pažnju publike jeste specijalno izrađen stalak za mikrofon koji izgleda poput kičmene moždine. Isak je u finalnom nastupu zaista dao sve od sebe, te se za kraj bacio na sceni I ostao da leži dok je publika skandirala.

Marija Gruevska – Pisat ću joj pisma duga i Mesečina – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Uvek ekstravagatna Marija Gruevska (24) iz Makedonije izašla je na veliku scenu pod rednim izbrojem šest.

Sedeći u stolici u šljokičavoj haljini sa skulpturom meseca na glavu, na scenu su je izvela četiri mladića koja su na sebi nosila samo plave suknje I okove, dok su u rukama nosili koplja. Na iznenađenje mnogih, na scenu sa Marijom izašla je I njena drugarica iz takmičenja Zorja Pajić, koja je imala zadatak da posipa scenu laticama ruža. Ova mlada Makedonka otpevala je pesme ‘’Zabluda’’ I splet pesama Mesečina – Kaliopi , Mjesečina – Dina Merlina , Pisat ću joj pisma duga – Zdravka Čolića i Mesečina – Gorana Bregovića.

Sadik Hasanović – Ja bez tebe nisam ja i Nije ovo moja noć – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Sedmi po redu nastupio je Sadik Hasanović (20) iz Srebrenika BiH.

Njegov izbor bile su pesme ‘’Ja bez tebe nisam ja’’ Šerifa Konjevića I ‘’Nije ovo moja noć’’ Saše Matića. Mladi Sadik iz tima Marije Šerifović maestralno je izveo prvu pesmu, dok su mu se uz drugu na sceni pridružile kolege sa kojima inače nastupa, I svirali čuveni instrument tapan. Ovim potezom kandidat je ceo studio podigao na noge I doveo atmosferu do usijanja.

Selim Selimović – Habibi i Nataša – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Nišlija sa prebivalištem u Nemačkoj Selim Selimović (29) iz tima predstavio nam se pod rednim brojem osam.

I u finalnoj večeri Selim je ostao dosledan svom fazonu I izveo pesme ‘’Habibi’’ od Azisa I ‘’Nataša’’ Zvonka Demirovića. Elegantniji nego inače, kandidat je za finale obukao crni sako sa šljokicama a uz obe pesme na sceni pratila ga je trbušna plesačica. Tokom prve pesme, ona je na scenu izašla noseći svetlucava krila a zatim ostala samo u provokativnom, crvenom kostimu, I oduševila sve olesnim pokretima.

Zorja Pajić – Još ne sviće rujna zora i splet pesama – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Pod rednim brojem devet večeras je nastupila Zorja Pajić (24) iz Beograda koja je iz tima Aleksandra Milića Milija.

Ona nam se predstavila spletom narodnih pesama „Još ne sviće rujna zora“, „Makedonsko devojče/ Jovano, Jovanke“ , „Kad ja pođoh na Bembašu“, „Igrale se delije“. U skladu sa večerašnjim repertoarom, obučena u belu haljinu opasanu pojasom iz narodne nošnje, uz pratnju tri devojke izvela je svoj performans koji je sve digao na noge.

Bojan Pavlović – Ustala je majka rano i Žene vole oficire – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Kragujevčanin Bojan Pavlović (21), iz tima Dragana Stojkovića Bosanca, predstavio nam se pod rednim brojem deset.

Njegov izbor za večeras bile su numere „Ustala je majka rano“, „Žene vole oficire“ i „Igrale se delije“. Njegov nastup ispratio je ansambl iz njegovog rodnog Kragujevca koji se posebno razigrao uz poslednju numeru iz ovog spleta.

Iz tima Marije Šerifović, pod rednim brojem jedanaest, na sceni je nastupio Martin Ajdarević iz Leskovca.

„Meni hvala ni jedno“ od Tošeta Proeskog i „Mala“ od Ljube Aličića su numere kojima se on večeras predstavio. Iako je u finalu dozvoljeno korišćenje specijalnih efekata kao i pratnje na sceni, martin je želeo da bude centralna figura svog nastupa kada je u crnom odelu izveo svoju numeru.

Belma Huseinefendić – Iza osmeha i Još te volim – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Belma Huseinefendić(19) iz Tuzle, nastupila je pod rednim brojem dvanaest, a njena mentorka je .

Nastup je počela mirnijom numerom Sanje Vučić „Iza osmeha“ da bi pravi spektakl napravila u nastavku kada je pevala pesmu svoje mentorke „Još te volim“. Na sceni su je pratile igračice koje su imale koreografiju sa neonkama, a kada je nastupila Jelenina numera Belma je, na iznenađenje svih, sajlama podignuta u vazduh odakle je nastavila izvođenje numere.

Mahir Mulalić – April u Beogradu i Bosnom behar probjeharao – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Pod rednim brojem trinaest predstavio se Mahir Mulalić iz Gračanice.

Pesma „ April u Beogradu“ bila je njegov izbor u finalu, a žurka je usledila sa numerom „Bosnom behar probjeharao“ koju je pratio suvi led na sceni i efekat vulkana, tačnije efekti pirotehnike.

Mite Stoilkov – Ja izlazim Djurdjo i Volim osmeh tvoj – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Naredni na scenu stupio je Mite Stoilkov iz Skoplja.

Makedonsku pesmu „Ja izlazim Djurdjo“ izveo je uz pratnju makedonskog ansambla, dok je uz numeru „Volim osmeh tvoj“ priredio pravi muzičko- scenski spektakl uz igračice. Voditelji su podsetili gledaoce da za Mitea mogu da glasaju tako što će poslati redni broj 14 na broj zemlje iz koje glasaju.

Valentina Kuzmanović – Sini jarko sunce s Kosova i Čaroban – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Petnaesta na scenu izašla je Valentina Kuzmanović iz Kruševca.

Uz ovacije publike u studiju, u zlatnoj haljini finalistkinja je prvo izvela numeru „Sini jarko sunce s Kosova“ , a zatim „Čaroban“, nekadašnju evrovizijsku pesmu.

Nemanja Petrović – Bože, brani je od zla i Čaje šukarije – finale – (26. 06.) – prvi krug – sedamdeset četvrta emisija

Redni broj 16 večeras nosi Nemanja Petrović iz Podgorice.

Pesmu „Bože, brani je od zla“ izveo je svirajući klavir na sceni, dok je u drugom delu priredio pravo iznenađenje igrajući uz pesmu „Čaje šukarije“ sa atraktivnim igračicama.

Isak Šabanović – Mi plešemo – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Prvi kandidat koji je nastupio posle preseka je Isak Šabanović, koji je pevao numeru: “Mi plešemo”.

Sadik Hasanović – Oj Safete, Sajo, Sarajlijo i Čudna jada – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Sadik Hasanović nastupa u drugom krugu uz pesme “Oj Safete, Sajo, Sarajlijo” i “Čudna jada”.

Zorja Pajić – Opa cupa – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Zorja Pajić nastupa u drugom krugu uz pesmu “Opa cupa”.

Bojan Pavlović – Ne daj se generacijo – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Bojan Pavlović nastupio je u drugom krugu uz pesmu “Ne daj se generacijo”.

Mahir Mulalić – Mama – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Mahir Mulalić nastupa u drugom krugu uz pesmu “Mama”.

Mite Stoilkov – Pratim te – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Mite Stoilkov nastupa u durgom krugu uz pesmu “Pratim te”.

Valentina Kuzmanović – Veseli se srpski rode – finale – (26. 06.) – drugi krug – sedamdeset četvrta emisija

U prvom preseku glasova odlučeno je da takmičenje napuštaju: Selim Selimović, Nemanja Petrović, Ivana Bogićević, Valentina Kuzmanović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Muharem Hadrović, Krstinja Todorović, Belma Huseinefendić.

Dok u igri ostaju sledeći kandidati: Mahir Mulalić, Marija Gruevska, Isak Šabanović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Mite Stoilkov, Zorja Pajić, Bojan Pavlović.

Marijina kandidatkinja, Valentina Kuzmanović još jednom je otpevala numeru “Veseli se srpski rode”.

Isak Šabanović – Sinoć sam pola kafane popio – finale – (26. 06.) – treći krug – sedamdeset četvrta emisija

Usledio je i drugi presek glasova, u kome smo se oprostili od četiri takmičara: Bojan Pavlović, Sadik Hasanović, Marija Gruevska, Zorja Pajić.

U borbi za laskavu titulu ostali su: Isak Šabanović, Mahir Mulalić, Valentina Kuzmanović, Mite Stoilkov.

Isak Šabanović nastupa treći put večeras, ovoga puta uz pesmu “Sinoć sam pola kafane popio”.

Mahir Mulalić – Pesmo moja – finale – (26. 06.) – treći krug – sedamdeset četvrta emisija

Usledio je i drugi presek glasova, u kome smo se oprostili od četiri takmičara: Bojan Pavlović, Sadik Hasanović, Marija Gruevska, Zorja Pajić.

U borbi za laskavu titulu ostali su: Isak Šabanović, Mahir Mulalić, Valentina Kuzmanović, Mite Stoilkov.

Mahir Mulalić peva “Pesmo moja”.

Mite Stoilkov – Sinovi tuge – finale – (26. 06.) – treći krug – sedamdeset četvrta emisija

Usledio je i drugi presek glasova, u kome smo se oprostili od četiri takmičara: Bojan Pavlović, Sadik Hasanović, Marija Gruevska, Zorja Pajić.

U borbi za laskavu titulu ostali su: Isak Šabanović, Mahir Mulalić, Valentina Kuzmanović, Mite Stoilkov.

Mite Stoilkov peva pesmu “Sinovi tuge”.

Valentina Kuzmanović – Melanholija – finale – (26. 06.) – treći krug – sedamdeset četvrta emisija

Usledio je i drugi presek glasova, u kome smo se oprostili od četiri takmičara: Bojan Pavlović, Sadik Hasanović, Marija Gruevska, Zorja Pajić.

U borbi za laskavu titulu ostali su: Isak Šabanović, Mahir Mulalić, Valentina Kuzmanović, Mite Stoilkov.

Valentina Kuzmanović u trećem krugu finalne večeri predstavlja se pesmom “Melanholija”.

Isak Šabanović – Stipu gatibo – finale – (26. 06.) – četvrti krug – sedamdeset četvrta emisija

Nakon preseka glasova najmanji broj glasova i četvrto mesto osvojio je Mite Stoilkov, dok je treće mesto zauzela Valentina Kuzmanović

Za titulu nove Zvezde Granda bore se: Isak Šabanović i Mahir Mulalić.

Isak Šabanović se bori za prvo mesto, pevajući pesmu “Stipu gatibo”.

Mahir Mulalić – Lejla – finale – (26. 06.) – četvrti krug – sedamdeset četvrta emisija

Nakon preseka glasova najmanji broj glasova i četvrto mesto osvojio je Mite Stoilkov, dok je treće mesto zauzela Valentina Kuzmanović

Za titulu nove Zvezde Granda bore se: Isak Šabanović i Mahir Mulalić.

Mahir Mulalić bori se prvo mesto, peva pesmu “Lejla”.